Year: 1398
COI: WCCEAU03_167
Language: PersianView: 163
This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
ستون ها از مهمترین اجزاء سازه ها می باشند که نقش عمده ای در تحمل و انتقال کلیه بارهای ثقلی و جانبیساختمان در پیدارند. شکست این اعضا در سازه، تحت بارهای وارده به علت احتمال انهدام کل ساختمان قابل قبولنمی باشند. ستون کوتاه در مقایسه با ستون بلند سختتر است و نیروی زلزله بیشتری جذب مینماید. با توجه به اینموضوع، در این تحقیق استفاده از ورق های فولادی متصل به سطوح بتنی که منجر به تقویت برشی و خمشی عضومی گردد، مدنظر قرارگرفته است. در این مطالعه با توجه اهداف تحقیق جهت بررسی تاثیر تقویت ستون بتنی با ژاکت هایفولادی، ابتدا یک نمونه از ستون کوتاه بدون تقویت شدگی با شرایط مرزی و بارگذاری مشخص مدلسازی گردید و سپسباحالت های مختلف ژاکت فولادی محصور گردید. برای بررسی تاثیر ضخامت و تعداد ورق ها بر رفتار ستون هایتقویت شده با ژاکت فولادی، از نرم افزار آباکوس استفاده شده است. نتایج نشان داد که در حالت کلی استفاده از ژاکت هایفولادی در تقویت ستون بتنی باعث افزایش ظرفیت ستون گردیده است و در این میان ژاکت فولادی کامل، با افزایش 36درصدی ظرفیت بیشترین تاثیر را در مقطع داشته است. در مدل تقویت با چهار عدد نبشی به همراه بست، افزایش تعدادو ضخامت ورق های بست باعث افزایش بیشتر در ظرفیت ستون شده است.
Keywords:
ستون كوتاه، مقاوم سازي، ژاكت فولادي، عملكرد لرزه اي، المان محدود
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1002338/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بهنام کهنه شهری، مازیار و وکیلی، مرتضی،1398،بررسی عملکرد لرزه ای ستون های کوتاه بتنی و مقاوم سازی آن با ژاکت فولادی،سومین کنگره بین المللی عمران , معماری و شهرسازی معاصر،تهران،،،https://civilica.com/doc/1002338
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، بهنام کهنه شهری، مازیار؛ مرتضی وکیلی)
برای بار دوم به بعد: (1398، بهنام کهنه شهری؛ وکیلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدیریت صحیح ذینفعان، شاه کلید استقرار موفقیت آمیز سیستم های اطلاعات مدیریت پروژه
- تحلیل و اندازه گیری اغتشاشات چرخ عکس العملی
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.