CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی و مطالعه آزمایشگاهی مقاومت چسبندگی میان بتن الیافی فلزی با میلگرد فولادی بدون آج با سه قطر تحت آزمایش بیرون کشیدگی(Pull-out Test)

عنوان مقاله: بررسی و مطالعه آزمایشگاهی مقاومت چسبندگی میان بتن الیافی فلزی با میلگرد فولادی بدون آج با سه قطر تحت آزمایش بیرون کشیدگی(Pull-out Test)
شناسه ملی مقاله: ICSAU06_0787
منتشر شده در ششمین کنگره ملی عمران، معماری و توسعه شهری در سال 1398
مشخصات نویسندگان مقاله:

سیدمحمد موسوی خطیر - آموزشکده فنی و حرفه ای سما دانشگاه آزاداسلامی واحدبابل بابل ایران
فرشید محمدعلی زاده درزی - آموزشکده فنی و حرفه ای سما دانشگاه آزاداسلامی واحدبابل بابل ایران دانشجوی مهندسی عمران
محسن احمدی - آموزشکده فنی و حرفه ای سما دانشگاه آزاداسلامی واحدبابل بابل ایران عضوهیئت علمی آموزشکده فنی و حرفه ای سمابابل

خلاصه مقاله:
ساخت بتن الیافی فلزی به عنوان یک فناوری نوین در صنعت ساخت و ساز می باشد. از جمله مواد جدیدی که جایگاه ویژه ای در ساخت وساز به خود اختصاص داده، افزودنیهای بتن و الیاف فلزی تقویت کننده میباشد. این مواد باعث بهبود خواص مطلوب بتن، همچون مقاومت آن می گردد و در بعضی موارد با کاهش وزن بتن، مصالح بسیار سبکی را فرا راه مهندسین قرار میدهد. در این آزمایش ارزیابی آزمایشگاهی مقاومت چسبندگی (Bond Strength) با توجه به اندرکنش میان سطح میلگرد فولادی بدون آج با قطرهای مختلف و بتن الیافی فلزی صورت گرفته است که با آزمایش بیرون کشیدگی میلگرد با قطرهای 8 ، 10 و 12 میلیمتر از 6 نمونه استوانه ای 150×300 میلیمتر در آزمایشگاه انجام شده است. در هر قطر 2 نمونه ساخته و پس از 28 روز عمل آوری، آزمایش بیرون کشیدگی میلگرد انجام شد. نتایج بدست آمده نشان داد مقاومت چسبندگی میلگردهای فولادی بدون آج و بتن الیافی فلزی کمتر از مقاومت چسبندگی میلگردهای فولادی آج دار با بتن خودتراکم میباشد. همچنین با افزایش قطر میلگرد، مقاومت چسبندگی میان بتن الیافی فلزی و میلگردهای فلزی بدون آج ،0.11 درصد کاهش می یابد.

کلمات کلیدی:
بیرون کشیدگی، بتن الیافی فلزی، میلگرد فولادی بدون آج، فناوری نوین، مقاومت چسبندگی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1003616/