Year: 1398
Publish place: Journal of Diabetes Nursing، Vol: 7، Issue: 1
COI: JR_JDN-7-1_006
Language: PersianView: 149
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
مقدمه و هدف: دیابت، شایع ترین بیماری متابولیک و چهارمین علت مرگ و میر در جوامع غربی می باشد. خوش بینی باعثبهبود عملکرد فیزیکی و روانی، کاهش استرس، فعال شدن دستگاه ایمنی می شود. معنای زندگی نیز موجب سلامت روان، امیدو کاهش اختلالات روانی می شود. لذا این مطالعه با هدف بررسی رابطه خوش بینی و معنای زندگی در بیماران دیابتی انجام شد.مواد و روش ها: پژوهش حاضر از نوع توصبفی- همبستگی بود. جامعه پژوهش بیماران دیابتی مراجعه کننده به بخش داخلیبیمارستان امیرالمومنین علی (ع) بودند که به روش مبتنی بر هدف انتخاب و سه پرسشنامه شامل مشخصات جمعیت شناختی،پرسشنامه معنای زندگی و پرسشنامه جهت گیری زندگی را تکمیل نمودند و سپس داده ها وارد نرم افزار SPSS نسخه 22 شد.تجزیه و تحلیل اطلاعات با استفاده از آمار توصیفی (میانگین، انحراف معیار، فراوانی و درصد) و آمار تحلیلی (تحلیل واریانس یکطرفه و ضریب همبستگی پیرسون ) انجام شد.یافته ها: میانگین نمره ی خوش بینی 19/46 و میانگین آن در معنای زندگی 29/78 به دست آمد که نشان دهنده این است کهخوش بینی و معنای زندگی در بین بیماران دیابتی در سطح مطلوب بوده است. بر اساس آزمون آماری همبستگی پیرسون بینخوش بینی و معنای زندگی در بیماران دیابتی رابطه معناداری وجود دارد (p=0/001)، بطوری که می توان گفت هرچه میزان خوش بینی بیشتر باشد معنای زندگی نیز بیشتر می شود. بین اطلاعات دموگرافیک با خوش بینی و معنای زندگی ارتباطی وجود نداشت.بحث و نتیجه گیری: با توجه به یافته های پژوهش به نظر می رسد افزایش خوش بینی بر میزان معنای زندگی بیماران دیابتیموثر می باشد. معنای زندگی از سوی دیگر به سازگاری با بیماری و مشکلات زندگی از طریق خوش بینی تاثیرگذار است و بهتغییر کیفیت و رضایت از زندگی افراد منجر می شود. لذا بهتر است که مراقبین سلامت ، پرستاران و پزشکان به این موارد توجهخاص داشته باشند.
Keywords:
خوش بيني ، معناي زندگي ، بيماران ديابتي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1004948/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدی، محمد و شهرکی واحد، عزیز و نیکبخت، رضا و فیروزکوهی، احمدرضا و خسروی بنجار، علی،1398،بررسی رابطه خوش بینی و معنای زندگی در بیماران دیابتی مراجعه کننده به بخش داخلی بیمارستان امیرالمومنین علی(ع) شهر زابل در سال 1397،،،،،https://civilica.com/doc/1004948
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، محمدی، محمد؛ عزیز شهرکی واحد و رضا نیکبخت و احمدرضا فیروزکوهی و علی خسروی بنجار)
برای بار دوم به بعد: (1398، محمدی؛ شهرکی واحد و نیکبخت و فیروزکوهی و خسروی بنجار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- اثربخشی امیددرمانی بر سرمایه روانشناختی بیماران مبتلابه دیابت نوع دو
- مقایسه اثر بخشی مداخلات ذهن آگاهی مبتنی برشبکه های اجتماعی تلفن همراه با درمان گروهی پذیرش و تعهد و مداخلات گروهی ذهن آگاهی بر افسردگی، اضطراب و استرس بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
- تاثیر آموزش سیستم یادآورپیامکی و تلگرام بر تبعیت از رژیم غذایی نوجوانان مبتلا به بیماری دیابت نوع 1 شهرستان گرگان در سال 1397
- بررسی تاثیر آموزش از راه دور با استفاده از فیلم بر عملکرد جنسی زنان مبتلا به دیابت نوع دو
- بررسی غربالگری جمعیت 25-65 ساله شهر زاهدان از لحاظ احتمال خطر ابتلا به دیابت نوع دو در سال 1395
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.