Year: 1385
Publish place: National Social Science Congress
COI: SOCIALSCIENCECONF01_186
Language: PersianView: 929
This Paper With 39 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 39 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
متن حاضر حاصل یک تجربه خلاق و جذاب در بازنگری و آسیب شناسی علوم سیاسی در ایران است. در بهار 1381 درسی با عنوان کارگاه و ازمایشگاه علوم سیاسی برای دانشجویان رشته علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی ارائه شد و نوشتار فعلی گزارشی از برنامه آن کلاس ونتایج حاصل است. تشکیل این کارگاه مبتنی بر مفروضات و برخی مجهولات و فرضیاتی بود که فضای گفتمان این رشته را دربرگرفته بود و یافته های این تجربه می توانست آنها را شرح و آزمون نماید. سؤال این بود که اصولاًدانش موجودسیاسی درایران چ هاستفاده وکاربردی دارد؟ آیا این علوم سیاسی انسجام و یک پارچگی علمی و منطقی دارد؟ علوم سیاسی ایران چه مبانی ومؤلفه هایی دارد؟آموزه ها و یافته های این رشته آیا با اصول و آموزه های رسمی نظام جدید انقلابی واسلامی درایران همراهی وهمخوانی دارد؟ابهامات و مجهولات در این راستا فراوان بوده و هست و پاسخ های متنوع و متکثر و بعضاً متعارضی به آنها داده شده است که این گستردگی و تنوع، برای علوم سیاسی ایران فرصت ها و تهدیدهای زیادی دارد. با این رویکرد م یتوان چنین فرض نمود که علوم سیاسی امروز ایران در مرحله ای از بحران خلاق و دوران گذار سیر م یکند و در این صورت تمام اصحاب این رشته بر خود فرض می دانند که برای مدیریت بهینه این بحران و استفاده و بهره برداری از آن تلاش کنند؛ لذا راه اندازی کارگاه و آزمایشگاه علوم سیاسی در دانشگاه شهید بهشتی از درون چنین فضا و متنی، قابل فهم و توجیه است. جهت بازنگری و بازتولیدیک علوم سیاسی بومی،علمی و کاربردی،اقدامات و فعالیت هایی به این شرح در کارگاه و آزمایشگاه مورد بحث به عمل آمد: نظم و نظام از مهمترین مفاهیم و متغیرهای سیاس یهستندکه به منظور فهم عمیق و دقیق آن دراین کارگاه ازیافته های هندسه ومعماری سودجسته شدوجهت درک پویایی نظم،ازآزمایشگاه های فیزیک وشیمی بازدیدشدوگشت وگذار در شهر و مشاهده فعال جامعه وروابط انسانی نیز به کار گرفته شد. حاصل آنکه در قیاس با این علوم،معناوکاربرد علم سیاست سنجش وارزیابی شده، وجوه افتراق و اشتراک این دانش ازحیث روش ومحتوا مورد بحث واستنتاج واقع شد؛امادربخش دیگری از کارگاه، علم سیاست ازدرون خودش موردکنکاش واقع شد و مبتنی بر سه دسته پرسشنامه های نظرسنجی وافکارشناسی،مفاهیم اساسی سیاسی،بحث وبررسی شد
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is SOCIALSCIENCECONF01_186. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/100742/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:حشمت زاده، محمدباقر،1385،تجربه آزمایشگاه وکارگاه علوم سیاسی؛ راهکارهایی برای بازنگری و بازنویسی علوم سیاسی در ایران،National Social Science Congress،Tehran،https://civilica.com/doc/100742
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ضوابط و اصول طراحی اقلیمی در شهرسازی و معماری مناطق گرم ومرطوب(مطالعه موردی شهر بندرعباس)
- تحلیل زمینه های شکل گیری و فعالیت گروه های تروریستی در جهان اسلام
- مطالعه تطبیقی مدیریت وبرنامه ریزی روستایی در ایران وترکیه
- تکنولوژی سبز و توسعه پایدار
- عدالت زیست محیطی،توسعه پایدار و امنیت ملی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نقش زنان در سبک زندگی اسلامی ایرانی
- بررسی وتبیین نقش سیاسی –اجتماعی زنان درشکل دهی هویت اجتماعی با تکیه بر سخنان بزرگان علم وادب
- فرصت ها و راهکارهای مقابله بافضای مجازی (شبکه های اجتماعی)
- نقش زنان در تحقق اقتصاد مقاومتی با تاکید بر راهکارهای مقابله با اسراف در خانواده
- خلاقیت زن روستایی و نقش آن در اقتصاد مقاومتی (نمونه موردی : استان سیستان و بلوچستان )
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.