CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

مکان یابی تاسیس پژوهش سرای دانش آموزی آموزش و پرورش ناحیه 3 استان کرمانشاه با استفاده از روش تاپسیس (TOPSIS)

عنوان مقاله: مکان یابی تاسیس پژوهش سرای دانش آموزی آموزش و پرورش ناحیه 3 استان کرمانشاه با استفاده از روش تاپسیس (TOPSIS)
شناسه ملی مقاله: MATH03_120
منتشر شده در سومین کنفرانس آموزش و کاربرد ریاضیات در سال 1398
مشخصات نویسندگان مقاله:

سارا محمدی لعل آبادی - دانشجوی دکتری رشته مدیریت صنعتی،واحد سنندج، دانشگاه آزاد اسلامی، سنندج، ایران
بهرام آروین - سرگروه توسعه شایستگی های حرفه ای دبیران استان کرمانشاه و مدرس آموزش ریاضی پردیس شهید صدوقی دانشگاه فرهنگیان، کرمانشاه، ایران
مهین حسینی - دانشجوی دکتری برنامه ریزی آموزشی، مدیر دبیرستان، آموزش و پرورش ناحیه ۳، کرمانشاه، ایران

خلاصه مقاله:
با گسترش ابعاد مختلف علمی، مسئله ی آموزش از اولین نیازهای فردی به شمار می آید، در همین راستا وجود مراکزی که از سنینپایه کودکان را جهت شرکت در عرصه های بزرگ علمی و فناوری آماده سازی کنند، امری ضروری به شمار می رود، به همین علتمراکزی با عنوان پژوهش سراهای دانش آموزی تشکیل شده اند و دانش آموزان مستعد در زمینه های مختلف علمی استعدادیابی وپرورش می دهند. این روزها پژوهش سراهای دانش آموزی هر یک از مهم ترین قطب های علمی کشور هستند و نقش بسیار مهمیدر روند پژوهش دانش آموزان دارند؛ این در حالی است که ناحیه 3 آموزش و پرورش کرمانشاه فاقد پژوهشسرای دانش آموزی میباشد. یکی از مسائل مهم در تاسیس پژوهشسرای دانش آموزی ناحیه 3، انتخاب مکان مناسب می باشد. مکانی که از حیثمعیارهای مختلف، نزدیک ترین گزینه به حالت ایده آل باشد.به این منظور، نویسندگان مقاله بر آن شدند که گزینه های موجود رابررسی و بهترین و مناسب ترین مکان از بین این گزینه ها را انتخاب نمایند و از روش تاپسیس برای حل مساله چند معیاره موجود،استفاده نمودند. بررسی پنج گزینه موجود حاکی از برتری مرکز آموزشی فلسطین نسبت به بقیه گزینه ها بود.

کلمات کلیدی:
پژوهشسرای دانش آموزی، تاپسیس، کاربرد ریاضیات، تصمیم گیری چند معیاره

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1009947/