Year: 1389
Publish place: 2nd Urban Planing and Management Conference
COI: URBANPLANING02_018
Language: PersianView: 3,578
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
الودگی هوا به عنوان یکی از مهمترین ابعاد الودگی زیست محیطی باعث افزایش بیماریهای قلبی، تنفسی، کاهش میزان دید، سوزش چشم، و خسارت به گیاهان، حیوانات و اشیا در سطح جهانی منجر به گرمایش زمین افت ازن استراتوسفری ، باران اسیدی ، و ... شده است بطوریکه طبق براورد سازمان سلامت جهانی WHO سالانه بطور متوسط پانصد هزارنفر بهدلیل قرار گرفتن در معرض ذرات معلق موجود در هوا دچار مرگ زودهنگام می شوند در کشور ما نیز میزان انتشار الاینده های هوا در کلان شهرها به سطح خطرناکی رسیده بطوریکه در میان شهرهای کشور شهر مشهد بهدلیل قرار گرفتن در میان رشته کوههای بینالود و هزارمسجد دارای دویست و هفتاد تا سیصد روز اینورژن حرارتی در سال بوده و در بعضی از ایام سال الوده ترین شهر کشور می باشد از طرف دیگر شهر مشهد به دلیل وجود مرقد مطهر امام رضا (ع) به عنوان دومینکلان شهر مذهبی جهان مطرح بوده و سالانه پذیرای بیست میلیون زائر از سراسر ایران و جهان می باشد بنابراین بررسی عملی وضعیت الودگی هوای این شهر به منظور فراهم اوردن محیطی سالم و بانشاط برای زائرین و مجاورین امری اجتناب ناپذیر می باشد لذا دراین مطالعه منابع الاینده شهر مشهد شناسایی و میزان الودگی هوای وسائط نقلیه موتوری اندازه گیری شد.
Keywords:
منابع الاینده، الودگی هوا، مشهد
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/101309/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فهیمی فر، سیدمحمد و افشار، فهیمه،1389،بررسی و اندازه گیری الودگی هوای شهر مشهد،دومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت شهری،مشهد،،،https://civilica.com/doc/101309
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، فهیمی فر، سیدمحمد؛ فهیمه افشار)
برای بار دوم به بعد: (1389، فهیمی فر؛ افشار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 Paper استفاده شده است.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی میزان انتشار دی اکسید کربن، متان و مجموعه گازهای آلی غیرمتانی از محل دفن زباله های شهر بندرعباس
- برآورد میزان گاز متان قابل دستیابی از دفنگاه حلقه دره کرج با استفاده از نرم افزار LandGem
- ارزیابی نحوه تولید گاز در لندفیل و سیستم های جمع آوری آن
- بررسی میزان اثرگذاری عوامل تولید متان در محل دفن بهداشتی (مطالعه موردی لندفیل آرادکوه)
- مدلسازی مرکز دفن زباله شهر مشهد جهت برآورد میزان گازهای تولیدی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- انرژی طبیعی نیازحیاتی بشر درآینده نزدیک
- بررسی چگونگی تأثیر طراحی اقامتگاه بومی بر گردشگری روستایی، روستای ژاله گه سرپل ذهاب کرمانشاه)
- تاثیرگذاری نقش نورپردازی بر امنیت زنان در شهرک های مسکونی و افزایش تعاملات اجتماعی در جهت ارتقاء رضایتمندی اجتماعی
- پیشگیری جرم از طریق معماری و شهر سازی (نمونه موردی شهر هشتگرد قدیم)
- نقش سرمایه اجتماعی در توسعه فضایی محله
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.