Year: 1389
Publish place: 5th Conference of Applied Geology and the Environment
COI: CAGE05_115
Language: PersianView: 2,281
This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
این تحقیق با هدف بازنگری بر موقعیت زمین شناسی و چینه نگاری کوه های بی بی شهربانو، در منطقه ری انجام شده است. منطقه مورد مطالعه در جنوب و جنوب شرقی شهر تهران واقع شده و بخشی از واحد تکتونیکی البرز بنام آنتی البرز نام گذاری شده است. زمین شناسی این منطقه همواره مورد توجه زمین شناسان خارجی و داخلی بوده است. تمامی سریهای رسوبی این منطقه از نوع همبری گسله می باشند و روند این گسل ها غالباً شرقی غربی است و استثناءً اندکی به شمال غرب و جنوب شرق تمایل حاصل کرده اند. یکی از مهمترین گسل های این منطقه گسل تنباکویی است که کوه بی بی شهربانو را از تشکیلات آذرآواری و آتشفشانی پالئوسن و ائوسن منطقه جدا می سازد. سیستم دیگر از گسل ها که در امتداد شمال شرق- جنوب غرب و یا در امتداد جنوب غرب و جنوب شرق کشیده شده اند عمود بر گسل های اصلی منطقه می باشند. در امتداد این گسل ها مینرالیزاسیونی از سرب و روی انجام گرفته است. نتایج حاصل از این تحقیق بیانگر آن است که مطالعاتی که توسط پژوهشگران بر روی سنگ های این منطقه انجام گرفته غالباً زمان داده شده، با مطالعات میکروبیواستراتیگرافی نگارنده مطابقت ندارد. بعنوان نمونه ماسه سنگ های قرمز و سفید رنگ این منطقه را به دونین و آهک های تیره رنگ را به کربونیفر نسبت داده اند، در حالیکه این ماسه سنگ های قرمز رنگ و یا سفید رنگ همانند البرز می باشند و متعلق به کامبرین اند. همچنین آهک های تیره رنگی که بر روی آنها قرار گرفته، متعلق به پرمین و همردیف سازندروته در البرز می باشند. در بخش جنوب غربی کوه بی بی شهربانو نیز رخنمونی از دولومیت های سلطانیه گسترش یافته است که در مطالعات سابق اشاره ای به آنها نشده است. سازندروته با همبری گسله با سازند لالون و توسط یک لایه قرمز رنگ لاتریتی که دارای آثار فسیل های گیاهی است، پوشیده شده است. این لایه ی قرمز رنگ بعنوان خاک نسوز از مدتهای قبل مورد بهره برداری قرار گرفته و در سرتاسر البرز مرکزی و شرقی گسترش دارد و مؤید یک مرحله خشکی زایی در اواخر پرمین و اوایل تریاس است.
Keywords:
بیواستراتیگرافی، کوه بی بی شهربانو، منطقه شهرری
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/102104/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میثمی، علی،1389،نگرشی نوین بر بیواستراتیگرافی کوه های ری(بی بی شهربانو)،پنجمین همایش ملی زمین شناسی و محیط زیست،اسلامشهر،،،https://civilica.com/doc/102104
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، میثمی، علی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1389، میثمی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
نوع مرکز: دانشگاه آزاد
تعداد مقالات: 3,820
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی پراکنش سرب در محدوده کوه بی بی شهربانو (جنوب شرق تهران) با تکیه بر مسائل زیست محیطی و زمین شناسی پزشکی
- زیست چینه نگاری، محیط رسوبی و چینه نگاری سکانسی رسوبات کرتاسه بالایی در میدان نفتی هندیجان شمال غربی خلیج فارس
- نگرشی نو بر مرز پرمین – تریاس با استفاده از فرامینیفرهای بنتیک در میدان گازی پارس جنوبی
- بایوستراتیگرافی سازند آسماری در چاه های 281 میدان نفتی مارون
- تعیین نقاط منا سب برای حفر گمانه های اکتشافی در کانسار آهک بی بی شهربانو با نگرشی بر ویژگیهای سطحی کانسار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- تحلیل چالش های توسعه گردشگری در مقاصد روستایی؛ مورد پژوهی: روستاهای دهستان کوهمره سرخی شهرستان شیراز
- جداسازی و شناسایی میکروسکوپی آمیب های آزادزی بالقوه پاتوژن در نمونه های خاک و آب پارک های تفریحی استان گیلان
- مطالعه خاک پارک های تفریحی استان گیلان از نظر وجود آمیب اکانتامبا به روش مولکولی
- شناسایی مولکولی اکانتامبا در آب سطحی مکان های تفریحی استان گیلان
- سنجش وضعیت موجود گردشگری استان فارس برای تبدیل شدن به یک مقصد گردشگری هوشمند با کمک فناوری اینترنت اشیاء
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.