Year: 1399
COI: CPESC01_044
Language: PersianView: 140
This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
هدف: هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطه استفاده از شبکه های اجتماعی با رفتارهای پرخطر و عملکرد تحصیلی با میانجی گری احساس تنهایی در دانش آموزان ناحیه 6 مشهد می باشد.روش: این پژوهش از نظر هدف در زمره پژوهش های بنیادی محسوب می شود و به لحاظ روش مدل یابی معادلات ساختاری است . جامعه آماری این مطالعه شامل کلیه دانش آموزان مقطع متوسطه دوره دوم دبیرستان های پسرانه شهر مشهد در سال 1397-1398 می باشد. در پژوهش حاضر با در نظر گرفتن تمامی دانش آموزان مقطع متوسطه دوره دوم دبیرستان های پسرانه شهر مشهد با توجه به نمونه گیری دردسترس نمونه مورد بررسی به تعداد 200 نفر انتخاب شد. در این پژوهش برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه های عملکرد تحصیلی فام و تیلور 1999، رفتارهای پرخطر محمدخانی 1385، احساس تنهایی SELSA-S ، برانن و بس 2004 و میزان استفاده از شبکه های اجتماعی تلفن همراه محسنی 1392استفاده شد. در پژوهش حاضر جه تیزیه و تحلیل داده ها از آزمون T-value و معادلات ساختاری استفاده شد و در کلیه تیزیه و تحلیل های آماری این پژوهش از نرم افزار Amos و SPSS استفاده گردید. یافته ها: نتایج نشان داد استفاده از شبکه های اجتماعی با رفتارهای پرخطر با میانجیگری احساس تنهایی در دانش آموزان رابطه منفی داردهمچنین نتایج حاکی از آن بود که استفاده از شبکه های اجتماعی با عملکرد تحصیلی با میانجیگری احساس تنهایی در دانش آموزان رابطه منفی دارد. P‹0/05 نتیجه گیری: از این مطالعه میتوان نتیجه گرفت که احسا تنهایی نقش میانجی گرایانه در رابطه رابطه استفاده از شبکه های اجتماعی با رفتارهای پرخطر و عملکرد تحصیلی در دانش آموزان ناحیه 6 مشهد دارد.
Keywords:
استفاده از شبكه هاي اجتماعي، رفتارهاي پرخطر، عملكرد تحصيلي، احساس تنهايي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1025856/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زنگنه، ایمان و نوری، جعفر،1399،بررسی رابطه استفاده از شبکه های اجتماعی با رفتارهای پرخطر و عملکرد تحصیلی با میانجی گری احساس تنهایی در دانش آموزان ناحیه 6 مشهد،اولین کنفرانس روانشناسی، علوم تربیتی، علوم اجتماعی و مشاوره،،،https://civilica.com/doc/1025856
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، زنگنه، ایمان؛ جعفر نوری)
برای بار دوم به بعد: (1399، زنگنه؛ نوری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
New Papers
- بررسی وضعیت روانشناختی زوجین دارای فرزند اختلال درخودماندگی (ASD)
- مقاله مروری: اختلال استرس پس از سانحه چیست؟
- کودکان کم توان ذهنی و مادران کودکان عادی در ارومیه
- مقایسه ی امید و معنای زندگی در مادران کودکان مبتلا به طیف اتیسم با مادران کودکان کم توان ذهنی و مادران کودکان عادی در ارومیه
- رابطة تابآوری و تعارض کار خانواده و خانواده کار با رضایت شغلی کارکنان خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.