Year: 1398
COI: CEMCONF02_026
Language: PersianView: 93
This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
برنج CuZn40 قابلیت شکل پذیری مطلوبی در حالت داغ داشته و به علت درصد روی بیشتر، قیمتی پائین تر و در عین حال، خواص مکانیکی بهتری دارد. در این تحقیق، با روش جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی، مقدار دما در حین اتصال این آلیاژ اندازه گیری و با تحلیل اجزای محدود مقایسه شده است. برای شبیه سازی دما، نرم افزار سیسولد و روش گلداک به کار گرفته شده است. نتایج تحلیل در مقایسه با آزمونهای تجربی اعتبارسنجی شد که اختلاف دما در حدود 30 درجه سانتیگراد بود. بنابراین مدل شبیهسازی شده در این مقاله میتواند با دقت مناسبی توزیع دما را پیشبینی کند. برای طراحی آزمایش، 15 آزمون عملی انجام شده و در تمامی نمونه ها، مقادیر استحکام و دما با توجه به زمان، ثبت شد و سپس مقادیر بهینه و تاثیر عوامل فرایند بر یکدیگر با استفاده از روش سطح پاسخ بدست آمد. با توجه به نقاط بهینه معرفی شده توسط روش سطح پاسخ، میتوان نتیجه گرفت بیشترین استحکام کشش نهایی در بین سطوح انتخاب شده برای عوامل محقق میشود و تفاوت آن با بیشینه استحکام در حالت تجربی برابر 25/18 Mpa است.
Keywords:
جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی، روش اجزای محدود، برنج CuZn40، روش سطح پاسخ، اندازه گیری دما
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1032462/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امامی خواه، افشین و فراهانی، ابوالفضل و مهدیخانی سلیمانلو، امیر و جمالی، امیر و فلاح، محمدمقداد و کازرونی، افشین،1398،بررسی تجربی و عددی اندازهگیری دما در جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی آلیاژ برنج CuZn40 و مقایسه نتایج با مقادیر روش سطح پاسخ (RSM)،دومین همایش ملی مکانیک محاسباتی و تجربی،تهران،،،https://civilica.com/doc/1032462
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، امامی خواه، افشین؛ ابوالفضل فراهانی و امیر مهدیخانی سلیمانلو و امیر جمالی و محمدمقداد فلاح و افشین کازرونی)
برای بار دوم به بعد: (1398، امامی خواه؛ فراهانی و مهدیخانی سلیمانلو و جمالی و فلاح و کازرونی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مشخصات خانه های هوشمند با رویکرد معماری پایدار
- تاثیر مدیریت دانش و سرمایه اجتماعی بر عملکرد اقتصادی و مالی پروژه های نفت و گاز منطقه پارس جنوبی
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- تحلیل تضاد بین سهامداران، وام دهندگان و دولت در تقسیم سود نقدی با رویکرد نظریه بازی ها
- بررسی حمل و نقل ریلی در شهرهای جدید
- استفاده از همبستگی خارجی در تشخیص زمین لرزه های القایی
- ارزیابی ایمنی لرزه ای قاب های فولادی مهاربندی طراحی شده بر اساس عملکرد با سیستم های مهاربندی متفاوت
- مطالعه پتانسیل روانگرایی و تغییرات فشار آب حفره ای ماسه بهسازی شده با نانو سیلیکا
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.