Year: 1398
COI: IFMC07_040
Language: PersianView: 66
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
برآورد دبی حداکثر لحظه ای با دوره بازگشت های مختلف برای طراحی سدها، سازه های هیدرولیکی، تثبیت سواحل رودخانه و پهنه بندی سیل ضروری است. هدف این پژوهش برآورد دبی حداکثر لحظه ای ایستگاه های هیدرومتری حوضه آبریز طالقان در دوره بازگشت های 2، 5، 10، 20، 25، 50، 100 ساله در فصول مختلف سال در بازه زمانی 1376-1395 است. بدین منظور ابتدا دقت توزیع گامبل بر توزیع مقادی مشاهداتی در نرم افزار EasyFit توسط دو آزمون کای اسکوئر و کولموگروف اسمیرن ب فررسی شد،که در هر دو آزمون نتایجدر سطح یک درصد معنی دار شد. در ادامه توسط نرم افزار توسط نرمافزار4.2 دبی حداکثر لحظه ای ایستگاه های هیدرومتری حوضه آبریز طالقان برآورد شد.نتایج نشان داد، حداقل دبی لحظه ای در فصل تابستان و حداکثر آن در دوره بازگشت های 100 ساله در فصل بهار به ترتیب در ایستگاه های گلینک، جوستان، گتهده و دهدره به میزان 204/92، 122/78، 26/92، 12/72 مترمکعب بر ثانیه رخ داده است. بیشترین نسبت دبی حداکثر لحظه ای دوره بازگشت 100 ساله به دوره بازگشت 2 ساله در ایستگاه دهدره در فصل پاییز 6/41 و کمترین آن مربوط به فصل زمستان در ایستگاه گتهده به میزان 2/53 می باشد که از این نسبت به منظور کفایت داده ها استفاده می شود.
Keywords:
سیل ، دوره بازگشت، ایستگاه های هیدرومتری
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1035427/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عسگری، سجاد و ابراهیمی، کیومرث،1398،کاربرد توزیع گامبل در تعیین دبی حداکثر لحظه ای حوضه آبریز طالقان،هفتمین کنفرانس جامع مدیریت و مهندسی سیلاب،تهران،،،https://civilica.com/doc/1035427
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، عسگری، سجاد؛ کیومرث ابراهیمی)
برای بار دوم به بعد: (1398، عسگری؛ ابراهیمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- بررسی تاثیر نصب سرعتکاه در کاهش تصادفها و سرعت تردد وسایل نقلیه در معابرشهری، مطالعه موردی کریدور اصلی (شرقی-غربی) شهر تیران
- تأثیر رنگ در معماری داخلی از نگاه زیباشناسی
- تحلیل الگوها و تیپولوژی مسکن در شهر بارسلونا
- مقایسه تطبیقی امکانات معلولین در فضای شهری در دو منطقه برخوردار( خیابان احمدآباد) و کم برخوردار ( خیابان طبرسی)
- استفاده از ANFIS برای تخمین عایق صوتی مصالح بنایی و مقایسه با رگرسیون خطی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.