Year: 1399
Publish place:
6th International Web Research Conference
COI: IRANWEB06_027
Language: PersianView: 462
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
با توجه به گستردگی استفاده از شبکه های ارتباطی و سهولت برقراری ارتباط از طریق شبکه های کامپیوتری، این نوع از شبکه ها بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته اند که باعث مطرح شدن مسئله های امنیتی در زمینه ارسال و دریافت اطلاعات شده که تشخیص نفوذ به عنوان مهم ترین مسئله مطرح شده است. تشخیص نفوذ شبکه فرایند شناسایی فعالیت های مخرب در یک شبکه با تحلیل رفتار ترافیک شبکه است. این شبکه ها به دلیل بی سیم بودن، محدودیت منابع، تحرک و پویایی و وظایف مهم و بحرانی که دارند، نسبت به شبکه های دیگر دارای آسیب پذیری نسبتا بالایی هستند. علاوه بر این با توجه به انرژی محدود گره های بی سیم، استفاده از گره های ناظر برای نظارت دائمی در شبکه های بی سیم به منظور جلوگیری و کشف نفوذ و حملات را در این نوع از شبکه ها عملا غیرممکن کرده است. از این رو سیستم های پیش بینی و تشخیص نفوذ در شبکه (NIDS) نقش مهمی در ایجاد امنیت در شبکه های بی سیم بر عهده دارند و می توانند محدوده وسیعی از حملات را در برگیرند. رفتار ترافیکی در شبکه دارای ویژگی ها و ابعاد زیادی است، بنابراین کاهش ابعاد نقش حیاتی درNIDS بازی می کند، زیرا شناسایی ناهنجاری ها از ویژگی ترافیک شبکه با ابعاد بزرگ، فرایند زمان گیر است. انتخاب ویژگی بر سرعت تجزیه و تحلیل و تشخیص تاثیر می گذارد. به همین منظور در این پژوهش برای پیش بینی نفوذ در شبکه های بی سیم رویکرد جدیدی با استفاده از انتخاب زیرمجموعه ویژگی مبتنی بر الگوریتم کرم شب تاب و شبکه یادگیری عصبی سریع ارائه می شود. ویژگی های منتخب در مرحله انتخاب زیرمجموعه ویژگی ها، به عنوان ورودی به شبکه یادگیری عصبی سریع مورد استفاده قرار می گیرد تا در زمان بلادرنگ تحلیلی از نفوذها در شبکه صورت گیرد. با توجه به نتایج شبیه سازی در این پایان نامه می توان گفت روش شبکه های عصبی سریع آموزش را تا جایی ادامه می دهد که از بروز خطای overfitting جلوگیری به عمل آید در صورتی که شبکه های عصبی تا کامل شدن روند آموزش، ویژگی های نمونه های آموزشی را بیشتر یاد می گیرند. بنابراین بروز پدیده Overfitting در شبکه های عصبی طبیعی است. از این رو روش پیشنهادی در مجموع عملکرد بهتری نسبت به روش شبکه های عصبی در تشخیص گره های سالم و حملات جدید در شبکه را نشان می دهد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is IRANWEB06_027. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1035508/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:رجبی، سمیرا و جمالی، شهرام و جاویدان، جواد،1399،یک سیستم تشخیص نفوذ شبکه های کامپیوتری با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب و شبکه یادگیری سریع،6th International Web Research Conference،Tehran،https://civilica.com/doc/1035508
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدل ها و راهکارهایی برای بهبود امنیت داده در رایانش ابری
- بررسی انواع حملات در شبکههای کامپیوتری و راهکارهای مناسب برای مقابله با آنها
- خود ارزیابی امنیت پیکربندی سیستم های مدیریت یکپارچه تهدیدات سایبری
- بهره برداری بهینه یک ریزشبکه در حضور منابع تجدیدپذیر بادی، خورشیدی و سیستم ذخیره ساز هیدروژنی با استفاده از الگوریتم بهینه سازی گردهافشانی گلها
- بهبود قابلیت اکتشاف الگوریتم بهینه سازی وال با استفاده از یادگیری محلی و پیروی از عملکرد گروه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- کاربرد هوشمندانه اینترنت برای تحقیق
- اینترنت و تحقیق و توسعه
- اینترنت عامل تسریع و گسترش فعالیتهای R&D
- اولین شبکه اطلاع رسانی تخصصی صنایع غذایی و کشاورزان در ایران «ایران فود»
- E-Government
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.