ارتباط میان تبلیغات شخصی سازی درک شده (در رسانه های اجتماعی) با وفاداری برند و کیفیت درک شده، با توجه به نقش میانجی وابستگی- برند و تعامل -برند (مصرف کنندگان گوشی های همراه برند سامسونگ)

Publish Year: 1399
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 451

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

QMTM02_137

تاریخ نمایه سازی: 22 مرداد 1399

Abstract:

هدف اصلی این پژوهش بررسی ارتباط میان تبلیغات شخصی سازی درک شده (در رسانه های اجتماعی) با وفاداری برند و کیفیت درک شده، با توجه به نقش میانجی وابستگی- برند و تعامل -برند (مصرف کنندگان گوشی های همراه ) می باشد. این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی و از لحاظ روش توصیفی_تحلیلی، به شیوه پیمایشی با رویکرد همبستگی است. جامعه آماری این پژوهش، مصرف کنندگان گوشی های همراه با برند سامسونگ در رسانه های اجتماعی مانند فیسبوک و اینستاگرام می باشد. نمونه آماری 384 نفر است که با استفاده از فرمول کوکران و به روش تصادفی ساده انتخاب شده است. ابزار گردآوری داده های اولیه پرسشنامه استاندارد تیلر و همکاران 2019 می باشد و روایی به شکل صوری و روش تحلیل عاملی با شاخص KMO 0/897 و همچنین پایایی آنها با گزارش ضریب آلفای کرونباخ کل 0/917 مورد تایید قرار گرفت. در تحلیل داده ها از روش های آمار توصیفی و استنباطی استفاده شد، که در تحلیل های توصیفی از نرم افزار spss نسخه 21 و در بخش تحلیل های استنباطی و آزمون فرضیه های پژوهش هم از معادلات ساختاری و نرم افزار لیزرل 8/8 استفاد شد. نتایج پژوهش با استفاده از تکنیک تحلیل مسیر نشان می دهند که بین تبلیغات شخصی سازی درک شده با تعامل برند و وابستگی برند رابطه معناداری وجود دارد، همچنین بین تعامل برند مصرف کننده با کیفیت درک شده برند و وفاداری برند رابطه معناداری وجود دارد و بین وابستگی برند با کیفیت درک شده برند و وفاداری برند رابطه معناداری وجود دارد و بین کیفیت درک شده برند با وفاداری برند رابطه معناداری وجود دارد و در پایان با توجه به نتایج پژوهش پیشنهادات کاربردی ارائه شده است.

Authors

سمانه خلیلی

گروه مدیریت بازرگانی واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی, زنجان، ا یران

هما درودی

گروه مدیریت بازرگانی، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی, زنجان، ا یران.