Year: 1398
COI: MUSWOM01_042
Language: PersianView: 209
This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
شبکه های اجتماعی نوین به عنوان یک رسانه تاثیرگذار در ایجاد فضایی باز و گسترده برای کاربران خود، بویژه زنان نقش مهمی را ایفا کرده است. در سال های اخیر، گسترش ضریب نفوذ اینترنت در کشور و عضویت در شبکه های اجتماعی رشد چشمگیری داشته است. به رغم همه گیر شدن شبکه های اجتماعی، حضور زنان در این شبکه ها و تاثیرات این شبکه ها بر زندگی آنان از منظر جامعه شناختی اهمیت دارد. هدف از انجام این پژوهش بررسی نقش زنان در شبکه های اجتماعی می باشد. روش تحقیق در این پژوهش به صورت کتابخانه ای و اسنادی بود. نتایج به دست آمده نشان دهنده تغییر رفتار زنان در زمینه های فردی، عاطفی، خانوادگی و اجتماعی با تاثیرپذیری از میزان و نوع استفاده از شبکه های اجتماعی می باشد، همچنین نوع فعالیتی که زنان در این فضا دارند، بر ایجاد تفاهم ارتباطی نقش دارد، یعنی زنان با استفاده از زبان و مفاهیم مشترک به گفتگو در این فضا پرداخته و مقاصد ارتباطی را دنبال می کنند. از این رو با ارتقای آگاهی و ارائه الگوهای مناسب برای استفاده درست از شبکه اجتماعی، احساس امنیت اجتماعی زنان در عضویت و بهره گیری از کارکردهای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ارتباطی این شبکه نیز افزایش خواهد یافت.
Keywords:
نقش زنان، شبکه اجتماعی، امنیت اجتماعی، حضور فعال.
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1038855/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:باوی، ساسان و زویداوی، جمیله و روشنی سالار، اشرف،1398،نقش زنان در شبکه های اجتماعی،زن مسلمان ایرانی در آیینه الگوی پیشرفت پنجاه ساله،رى،،،https://civilica.com/doc/1038855
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، باوی، ساسان؛ جمیله زویداوی و اشرف روشنی سالار)
برای بار دوم به بعد: (1398، باوی؛ زویداوی و روشنی سالار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- نقش تعامل ارتباطی اجتماعی پلیس با رسانه ها در ارتقاء امنیت عمومی
- پلیس و تضمین حق امنیت شهروندان در بیانیه گام دوم انقلاب
- بررسی نگرش شهروندان شهر تهران نسبت به پلیس خوب (مورد مطالعه: منطقه 12)
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.