Year: 1399
COI: IRCCE07_107
Language: PersianView: 327
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
تشکیل کریستال های گازی به عنوان یک پدیده نامطلوب در خطوط لوله و تجهیزات فرآیندی نفت و گاز شناخته می شود. ازآنجا که گاز طبیعی و نفت خام به طور طبیعی در مخازن هیدروکربنی با آب در تماس هستند، تشکیل کریستال هیدرات دربخش های مختلف صنایع نفت و گاز می تواند باعث ایجاد گرفتگی و یا آسیب در خطوط لوله، نازل ها و سایر تجهیزات مربوطهگردد. در این پایاننامه به بررسی سرعت تشکیل و رشد ذرات هیدرات در خطوط انتقال نفت، جایی که نفت و گاز حل شدهدر آن به عنوان سیال پیوسته، به همراه قطره های امولسیون آب پخش شده در آن، شرایط تشکیل هیدرات را مهیا کرده اند،پرداخته شده است. با توجه به اینکه هسته زایی هیدرات معمولا بلافاصله پس از مهیا شدن شرایط ترمودینامیکی تشکیلهیدرات اتفاق نمی افتد، پس از ایجاد شرایط تعادلی تشکیل هیدرات در سیستم، برای تعیین زمان هسته زایی در هر قطره ازتوزیع نرمال استفاده شده است. با این کار میتوان تعداد قطره هایی که در هر زمان مشخص در آنها هسته زایی رخ داده استرا مشخص نمود. با توجه به اینکه در این پایان نامه، هر قطره آب به عنوان یک راکتور جداگانه عمل می کند، با تعیین سایز ومشخصات هر قطره، و استفاده از روابط موجود برای تعیین سرعت رشد کریستال های هیدرات، حجم هیدرات تولید شده درطی فرآیند برای سیستم حاوی متان، آب و دکان محاسبه شده است. با تعیین حجم هیدرات تولید شده در سیستم وهمچنین استفاده از روابط مربوط به رئولوژی جریان های حاوی ذرات سوسپانسیون، مقدار ویسکوزیته ظاهری سوسپانسیونهیدرات در نفت در هر مقطع از لوله محاسبه شده است. جایی که ویسکوزیته ظاهری با افزایش ناگهانی قابل توجهی مواجهشود، محل مسدود شدن لوله خواهد بود. در ادامه به بررسی عملکرد بازدارنده های ضدتجمعی بر روی ویسکوزیته ظاهریسوسپانسیون، پرداخته شده است. برای سیستم شامل امولسیون آب در دکان و گاز متان، دقت محاسبه مصرف گاز متان،بین 13 تا 18 درصد به دست آمده است. با بررسی استفاده از بازدارنده های ضدتجمع، نتایج نشان داد که استفاده از اینبازدارنده ها به دلیل اصلاح زاویه تماس آب با هیدرات و کاهش کشش بین سطحی آب و نفت ، موجب کم شدن سرعتتجمع ذرات هیدرات در سوسپانسیون می شود. با کاهش نرخ تجمع ذرات هیدرات، ویسکوزیته ظاهری سوسپانسیون با سرعتکمتری، نسبت به حالتی که از بازدارنده استفاده نکنیم، افزایش یافته و به تبع آن انسداد لوله به تاخیر می افتد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is IRCCE07_107. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1040791/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:اسلامی، سینا و محمدی، محسن و حق شناس فرد، مسعود،1399،مدلسازی رشد و تجمع ذرات هیدرات گازی در حضور و عدم حضور ممانعت کننده های ضد تجمع با استفاده از مدل موازنه جمعیت در لوله های انتقال نفت و گاز،7th International Conference on Chemistry and Chemical Engineering،Tehran،https://civilica.com/doc/1040791
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کتابخانه زیربنایی فناوری اطلاعات ITIL
- بررسی نقش ابعاد سیستم های اطلاعات مدیریت در دانش و آگاهی کارکنان و اینرسی سازمان
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی تاثیر پلاسم آرگون بر مقدار کربوکسیل اکسید سلولز
- شبیه سازی عددی گاز - جامد لیتیوم تیتانیوم در بستر سیال با نرم افزار MFIX و ارزیابی اثرات فشار، اندازه ذرات و سرعت گاز ورودی بر عملکرد آن
- Determine the effects of pressure, particle size and inlet gas velocity on its proficiency by MFIX with modeling of Lithium-Titanium gas-solid fluidized beds
- بررسی واکنش تراکمی نووناگل با استفاده از کاتالیست هگزامتیلن تتراآمین
- اندازه گیری غلظت هیدروژن سولفید با روش اسپکتروفلوریتمتری در بخش هوادهی تصفیه خانه آب و فاضلاب شهر کرمانشاه
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.