Year: 1399
COI: MTCONF06_344
Language: PersianView: 166
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امثال و حکم حاصل تجربیات، اندوخته ها و نصایح بزرگان و سخنورانی است که در طی قرون متمادی سینه به سینه جاری گشته است و صندوقچه ای سرشار ازروحیات و اندیشه ها و باورهای یک ملت میباشد. مقاله ی حاضر، با استفاده از روش توصیفی وتحلیلی دیوان سنایی را از جهت محتوا و کاربرد امثال و حکم مورد بررسی قرار داده است. دیوان سنایی با توجه به محتوای عرفانی ، فرهنگ و زندگی مادی و معنوی مردم روزگار نیز در قالب ضرب المثل در آن بازتاب یافته است. با بررسی امثال و حکم در دیوان اشعار می توان به محتوا و چگونگی موضوعات ، مضامین اخلاقی و سخنان حکیمانه شاعر که دربردارنده اندوخته های زندگی معنوی اوست، دست یافت و از این طریق آن را به دیگران انتقال داد تا به حفظ و غنای فرهنگ فارسی افزوده شود با توجه به تجزیه و تحلیل امثال و حکم اشعار سنایی ،این نتیجه حاصل شد که سنایی به هردو بعد زندگی مادی و معنوی مردم توجه کرده است و ازمیان امثال و حکم مربوط به زندگی مادی بیشترین فراوانی به امثال و حکم گیاهی و جانوری اختصاص دارد و کمترین به امثال مربوط به مشاغل . ازمیان امثال و حکم مربوط به زندگی معنوی ،امثال مربوط به رابطه و پیوند معنوی سنایی با عامه مردم بیشترین فراوانی را به خود اختصاص داده اند به طور کلی این پژوهش موید این نکته است که سنایی پس از بازگشت به دامن مردم و تقویت پیوند خویش با آنها از فرهنگ غنی عامه که امثال و حکم ، عصاره و فشرده زندگی عامه است در غنای اشعار خویش به خوبی بهره برده است .
Keywords:
سنایی، امثال و حکم ، حکمت عامیانه
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1042108/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شریفیان، محمدعلی و بهادرانی، رویا،1399،تحلیل محتوایی امثال و حکم دیوان حکیم سنایی غزنوی،ششمین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه زبان و ادبیات ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/1042108
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، شریفیان، محمدعلی؛ رویا بهادرانی)
برای بار دوم به بعد: (1399، شریفیان؛ بهادرانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- How to Get Your Students to Stop Translating and Start Thinking in English
- بازتاب فرهنگ عامه در دیوان حکیم عبدالرزاق لاهیجی
- نقد ژانر پژوهی های پیشین و معرفی پیشنهاد خود
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.