CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بکارگیری رویکرد ترکیبی آزمون همبستگی و تصمیم گیری چندشاخصه فازی جهت تعیین اهمیت عوامل مدیریت دانش و رتبه بندی سازمانها (مطالعه موردی: مجموعه شرکتهای دانش بنیان سمنان)

عنوان مقاله: بکارگیری رویکرد ترکیبی آزمون همبستگی و تصمیم گیری چندشاخصه فازی جهت تعیین اهمیت عوامل مدیریت دانش و رتبه بندی سازمانها (مطالعه موردی: مجموعه شرکتهای دانش بنیان سمنان)
شناسه ملی مقاله: CSIEM01_666
منتشر شده در اولین کنفرانس بین المللی چالش ها و راهکارهای نوین در مهندسی صنایع و مدیریت و حسابداری در سال 1399
مشخصات نویسندگان مقاله:

محمد سعادتی - دانشجوی دکترای مهندسی صنایع دانشگاه ایوانکی
مجتبی خاکبازان - دانشجوی دکترای مهندسی صنایع دانشگاه ایوانکی
مهدی سلامتی - دانشجوی دکترای مهندسی صنایع دانشگاه ایوانکی
علی محمد احمدوند - استاد دانشگاه ایوانکی

خلاصه مقاله:
امروزه در بازارهای رقابتی سازمانهایی موفق هستند که دانش بیشتری نسبت به رقبا داشته باشند و مدیریت منابع دانشی در هر سازمان، امری خطیر به شمار می آید. شناسایی عوامل دانشی به مدیران کمک میکند تا بتوانند تصمیمات بهتر و دقیق تری را برای پیشرفت سازمانها اتخاذ کنند. در سازمانهای دانش بنیان، سرمایه آن سازمان دانش میباشد بنابراین باید آن سرمایه حفظ و نگهداری شود و به نحو درست از آن استفاده گردد لازمه چنین امری این است که مشخص شود چه عواملی بر روی دانش و مدیریت دانش تاثیرگذار هستند تا متناسب با آنها عمل شود.. در این پژوهش به اولویت بندی عوامل موثر بر مدیریت دانش در شرکتهای دانش بنیان استان سمنان پرداخته شده است. ابتدا شاخص ها از مرور ادبیات و پیشینه پژوهش شناسایی و سپس توسط 4 روش تصمیم گیری چند معیاره فازی ANP) فازی، اولویت بندی فازی، SAW فازی، تاپسیس فازی) تجزیه و تحلیل میشوند. مطالعه موردی این پژوهش 15 شرکت دانش بنیان فعال در سمنان است. نتایج نشان دادکه به ترتیب معیارهای مدیریتی، زیرساختی، انسانی، فناوری اطلاعات، فرهنگی، ساختاری و فرآیندی دارای اهمیت میباشند. همچنین در انتها نیز 15 شرکت رتبهبندی شدند.

کلمات کلیدی:
مدیریت دانش- تصمیم گیری چند شاخصه فازی- سازمانهای دانش بنیان

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1045900/