Year: 1399
Publish place: Journal of agricultural biotechnology، Vol: 12، Issue: 2
COI: JR_JOAGK-12-2_001
Language: PersianView: 133
This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
هدف: گل سرخ از مهمترین گلهای شاخه بریده دنیا بوده که تا کنون مطالعات زیادی برای حفظ کیفیت و ماندگاری پس از برداشت آن انجام شده است. از عوامل اصلی محدود کننده ماندگاری در مرحله پس از برداشت میتوان به هورمون اتیلن اشاره نمود. لذا دستورزی ژنتیکی به منظور کاهش اثرات نامطلوب این هورمون مورد توجه بوده و در پژوهش حاضر، گلهای سرخ تراریخته حاوی ژن جهشیافته etr1-1 مورد ارزیابی قرار گرفتند. همچنین با توجه به اثرات آنتاگونیستی، تغییر غلظت هورمون جیبرلین نسبت به اتیلن به نفع بالاتر بردن غلظت جیبرلین در مطالعه اخیر مورد توجه قرار گرفت. مواد و روشها: میزان فیتوهورمونهای لاین ماندگار (تراریخته) و شاهد (غیر تراریخته) پس از اعمال تیمارهای اتیلن (صفر وL L-1µ 1) و جیبرلین (mg L-1 80) در مراحل غنچه تجاری و نیمه باز بررسی شدند. اعمال تیمار اتیلن با تزریق گاز خالص به داخل کیسههای پلیاتیلنی توسط سرنگ انجام شد. جهت اعمال تیمار جیبرلین، گلهای شاخه بریده در محلول جیبرلین با غلظت مورد نظر قرار داده شدند. تیمارها به مدت 24 ساعت اعمال گردید و نمونهبرداری از بیرونیترین ردیف گلبرگها انجام شد. آزمایشها بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار به منظور اندازهگیری میزان فیتوهورمونها اجرا شد. نتایج: نتایج نشان داد که کاهش در میزان هورمونهای جیبرلین، بنزیل آدنین و ایندول استیک اسید و افزایش در میزان هورمون آبسیزیک اسید و اتیلن در مراحل غنچه و نیمهباز در لاین ماندگار نسبت به شاهد معنیدار بود. همچنین، بیشترین میزان هورمونهای جیبرلین، بنزیل آدنین و ایندول استیک اسید و کمترین میزان اتیلن و آبسیزیک اسید مربوط به لاین ماندگار در تیمار با جیبرلین بود. نتیجهگیری: با توجه به نتایج موجود به نظر میرسد که ژن etr1-1 میتواند کاندیدای مناسبی، جهت به تاخیر انداختن فرایند پیری وابسته به اتیلن در گلهای حساس باشد که همراه با تیمار جیبرلین از طریق کاهش خسارت اکسیداتیو ماندگاری را بهطور قابل توجهی افزایش میدهد.
Keywords:
اتيلن, جيبرلين, دست ورزي ژنتيكي, گل سرخ شاخه بريده
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1046708/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خاتمی، فائزه و نجفی، فرزانه و یاری، فتانه و خاوری نژاد، رمضانعلی،1399،بررسی میزان هورمون های گل سرخ ترا ریخته با ژن etr1-1 تحت تیمارهای اتیلن و جیبرلین،،،،،https://civilica.com/doc/1046708
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، خاتمی، فائزه؛ فرزانه نجفی و فتانه یاری و رمضانعلی خاوری نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1399، خاتمی؛ نجفی و یاری و خاوری نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.