Year: 1389
COI: CEIC03_082
Language: PersianView: 2,752
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
وجود گره های افزونه در شبکه های حسگر بی سیم به دلایل مختلف از جمله احتمال بالای خرابی در شبکه ها نیاز به طول عمربالا و همچنین افزایش میزان پوشش هدفمورد نظر بسیار معمول میباشد تقریبا در تمامی موارد مدلهای پوشش حسگر به عنوان تابعی تشکیل شده از مسافت و زاویه هستند که بصورت ریاضی فرمول شده و بین سنسور و نقطه ای از محیط تعریف می شوند ورودی تابع پوشش دهی مسافت و زاویه بوده و خروجی آن که مقدار پوشش نامیده می شود یک عدد حقیقی غیرمنفی است ما دراین مقاله به بررسی پنج مدل موجود به نامهای پوشش قطاع بولی، دیسک بولی، دیسک تضعیفی ، تضعیف شده تقریبی و تشخیصی پرداخته ایم. هدف اصلی مقایسه های خود را اثبات تحلیلی برپایه روابط ریاضی در میزان پوشش هر مدل و همچنین نزدیکی به هدف مورد نظر قرار داده ایم. نتایج ارائه شده ح اکی ازان است که مدلهای تضعیف شده تقریبی و تشخیصی نسبت به سایر مدلها از درصد خطای کمتر و موفقیت بیشتر در درصد تحقق اهداف مدنظر برخوردارند.
Keywords:
شبكه هاي حسگر بي سيم، مدلهاي پوشش، ميزان پوشش
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/106079/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:همایی اکبرپور، محمدحسین و مغیث، وحید و فرهادی، بهنام،1389،معرفی ارزیابی و تحلیل انواع مدلهای پوشش درشبکه های حسگر بی سیم،سومین همایش ملی مهندسی برق کامپیوتر و فناوری اطلاعات،همدان،،،https://civilica.com/doc/106079
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، همایی اکبرپور، محمدحسین؛ وحید مغیث و بهنام فرهادی)
برای بار دوم به بعد: (1389، همایی اکبرپور؛ مغیث و فرهادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- الگوریتم های تکاملی برای بهبود پوشش شبکه در شبکه های حسگر بی سیم
- یک روش نوین برای تبدیل کدینگ ویدئو در شبکه های حسگر چند رسانه ای بی سیم
- بیشینه سازی پوشش و کاهش مصرف انرژی در شبکه های حسگر بیسیم با تعیین موقعیت حسگرها
- استفاده از منطق فازی و الگوریتم ژنتیک درشبکه های حسگر بی سیم
- اینترنت اشیا و محاسبات ابری در محیط های هوشمند
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- BSFS: A Bidirectional Search Algorithm for Flow Scheduling in Cloud Data Centers
- DeepSumm: A Novel Deep Learning-Based Multi-Lingual Multi-Documents Summarization System
- Social Groups Detection in Crowd by Using Automatic Fuzzy Clustering with PSO
- Facial Images Quality Assessment based on ISO/ICAO S tandard Compliance Estimation by HMAX Model
- A New Non- Gaussian Performance Evaluation Method in Uncompensated Coherent Optical Transmission Systems
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.