تی پهای جنگلی برمبنای ش ا خص اهمیت IV)درجهت های جغرافیایی جنگل های پایی نبند حاشیه خزری ( مطالعه موردی: جنگل خانیکان چالوس
Publish Year: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,853
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CNRSDCS01_089
تاریخ نمایه سازی: 19 دی 1389
Abstract:
جنگل های خا نیکان ب ا مساحت 2807 هکتار در قسمت جنو ب ی شهرستا ن ه ای چالوس و نوشهرواقع شده است . این جنگل از لحاظ ک م ی مورد تحل یل قرار گرفت . تعداد 60 قطعه نمونه با روش نمونه بردار ی تصادف ی س یستماتیک و به مساحت 400 متر مربع جهت ت ع یین تیپ جنگ لی و الگو ی پراکنش مکا نی آنها بکار گرفته ش د . نتایج حاصل از ا ین تحق یق نشان داد که تعداد قطعات نمونه درجهت شمالی 18/6% ، درجهت جنوبی 3/38% در جهت شرقی 10/1% در جهت غربی 11/8% در جهت شمال غربی 18/6% در جهت شمال شرقی 23/72% در جهت جنوب غربی 8/4% و در جهت جنوب شرقی 5/4% بوده اند بر اساس شاخص اه م ی تIVI)تیپ جنگلی غالب منطقه موردمطالعه تیپ ممرز شناخته شد .گونه ممرز با دارا بودن ب ی شترین م ی زان شاخصIVI 152/80 دارای بیشترین اهم یت و بعد از آن گونه انج یلی با م ی زان شاخصIVI 85/34 در مرحله دوم قرار گرفت. این تیپ ها در تمام ی جه ت ه ای جغراف یایی مشاهده شدند . نتایج این تحق یق نشان داد که الگوی پراکنش گونه های مذکور به صورت کپ های و تصادفی می باشد.
Keywords:
Authors
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :