Year: 1399
Publish place:
8th National Conference on Geography and Environment
COI: HAMYARCONF08_008
Language: PersianView: 382
This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
جدایی گزینی اجتماعی و توزیع ناهمگن طبقات اجتماعی با خلق گتودهای شهری و حذف تماس های بین طبقاتی تمرکزفقر و تشدید آسیب های اجتماعی را در محلات نواحی شهرها موجب شده، و از این جهت مانع معمی در رسیدن شهرها به برنامه های رشد و توسعه و عدالت فضایی می باشد. هدف این پژوهش بررسی عوامل موثر بر جدایی گزینی اجتماعی ـ فضایی در شهر بروجرد به عنوان دومین شهر بزرگ استان لرستان است. پژوهش حاضر از نظر هدف بیشتر بنیادی و از نظر ماهیت و روش تحقیق توصیفی ـ تحلیلی است وداده ها به دو روش میدانی و کتابخانه ای گردآوری شده اند. درروش میدانی با استفاده از تکنیک پرسشنامه، مشاهده اطلاعات مورد نظر استخراج گردید و شاخص های اجتماعی، اقتصادی و کالبدی در جهت نیل به هدف پژوهش به کار گرفته شدند. حجم نمونه ی آماری با استفاده از روش توزیع تصادفی از جامعه ی آماری (کل ساکنان شهر بروجرد) براساس فرمول کوکران 390 نفر برآورد گردید. یافته های پژوهش نشان داد که در سه شاخص مورد نظر سنجه هایی همچون تحصیلات قومیت، مهاجرت، وضعیت شغلی، اثرات سرمایه، مساحت و کیفیت مصالح به کار رفته بر جدایی گزینی در شهر بروجرد موثر است. در مجموع نتایج پژوهش نشان می دهند که ضریب رشد بالای جمعیت شهری، مهاجرت عشایر از دوایل بیرانوند و حسنوند، نبود طرح و برنامه مشخص برای هدایت جهت توسعه شهر و در نتیجه گسترش افقی بی رویه شهر موجب ظهور مشکلات فراوانی از جمله جدایی گزینی اجتماعی شده است. خوشه بندی فضایی در شهر بروجرد در تأثیر و تأثیرات مختلفی به وجودآمده است که عدم انسجام ساختار فضایی شهر بروجرد پیوندی قوی با این پدیده دارد بدین معنا که هسته قدیمی و تاریخی شهر بروجرد با تراکم شدید فعالیت و جمعیت میل به گسترش بیرونی دارد واز طرفی هر چه به مرزهای شهر نزدیک می شویم پراکندگی جلوه ای گسترده دارد. از طرفی الحاق روستاهای علی آباد و ابراهیم آباد و اسلام اباد و قلعه حاتم به شهر در قسمت شرقی موجب تشدید جدایی گزینی اجتماعی و پیدایش محلات فقیرنشین شده است.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is HAMYARCONF08_008. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1112978/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:پوراحمد، احمد و بیرانوند، محمد،1399،تبیین و بررسی عوامل موثر بر جدایی گزینی اجتماعی ـ فضایی در شهر بروجرد،8th National Conference on Geography and Environment،Shirvan،https://civilica.com/doc/1112978
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
New Papers
- هوشمند سازی و مدیریت پارکینگ ها در مجتمع های چند منظوره
- واکاوی جایگاه هنرهای بومی در موزه های ایران و جهان در دوره معاصر
- نوسانات قیمت بازار و تاثیر آن در پروژه های عمرانی(شهر جهانی یزد)
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- آینده پژوهی توسعه فناوری های اسمز مستقیم در تصفیه فاضلاب های نیروگاهی
- توسعه نرم افزارهای شبکه های توزیع به منظور به کارگیری در مطالعات طراحی و تحلیل این شبکه ها
- طراحی و پیاده سازی سیستم مدیریت مصرف انرژی در یخچال دو متری اپن
- شناسایی و انتخاب پروژه های بهینه سازی انجام شده در نیروگاه های تحت پوشش وزارت نیرو و فراهم سازی امکانات و پیش نیازهای لازم برای بررسی عملکرد آن ها
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.