Year: 1399
Publish place:
8th National Conference on Geography and Environment
COI: HAMYARCONF08_011
Language: PersianView: 235
This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امروزه حفظ محیط زیست در جهت رسیدن به توسعه ی پایدار یکی از دغدغه های اساسی تمامی جوامع است. و از آنجا که توسعه توریسم نیازمند منابع طبیعی است لذا حفاظت از این منابع یاری همگانی را طلب می کند. دره شمخال از آن دسته از جاذبه های طبیعی است که توانایی بالایی در جذب گردشگران از انواع گوناگون آن را می تواند داشته باشد، هر چند بدلیل ناشناخته ماندنش، اکثریت گردشگران آن را اکوتوریسم ها و کوهنوردان بومی تشکیل می دهند. بارزترین مشخصه شمخال، قرارگیری در مرز کشور ایران و ترکمنستان می باشد، که این خود فرصتی است بینظیر در جذب گردشگر از سایر ملیت ها و درنتیجه تبدیل شدن این منطقه به یک قطب توریسم در کشور. هدف از این پژوهش آنست که علاوه بر معرفی و شناساندن دره شمخال و پرداختن به فرصت ها و کمبودهایش، گامی در جهت توسعه گردشگری منطقه همراه با حفظ محیط زیست آن برداشته شود. چرا که فرض بر این است کهبا توسعه امکانات و زیرساخت ها میتوان شمخال را به یک قطب توریسم در کشور تبدیل کرد و با آگاه سازی گردشگران از اهمیت زیست محیط منطقه ، میتوان گامی بزرگ در جهت حفظ آن برداشت، اطلاعات مورد نیاز پژوهش بوسیله کتابخانه ای و مشاهده و مصاحبه با تعدادی از اکوتوریسم های منطقه جمع آوری شده و بعد از تجزیه و تحلیل آنها، با روش کیفی و بهره گیری از عقل و منطق نتیجه گیری شده است که علاوه برطبیعت بکر و بی نهایت زیبای دره، حیات وحش موجود در این منطقه که به جرات میتوان گفت برخی گونه های جانوری آن کمیاب هستند و تنوع پوشش گیاهی اش از جمله مواردی است که اهمیت این منطقه را بیشتر کرده است، که این مساله میتواند بستری باشد برای حضور محققین علوم مختلف تحت عنوان گردشگران علمی.در کنار اکوتوریسم ها و گردشگران ورزشی. که اگر برای حضور بی برنامه گردشگران چاره ای اندیشیده نشود بیم آن می رود که حیات وحش منطقه دچارآسیب جدی شود.، و از طرفی با معرفی و رفع کمبودها، دره شمخال پتانسیل تبدیل شدن به یک قطب گردشگری را داراست ، پتانسیلی که نیازمند برنامه ریزی و سرمایه گذاری های دولتی و خصوصی است.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is HAMYARCONF08_011. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1112981/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:فعال کلوخی، فاطمه،1399،توسعه گردشگری با تاکید بر حفظ محیط زیست (مطالعه موردی دره شمخال در شهرستان قوچان)،8th National Conference on Geography and Environment،Shirvan،https://civilica.com/doc/1112981
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
Type of center: Azad University
Paper count: 821
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
New Papers
- هوشمند سازی و مدیریت پارکینگ ها در مجتمع های چند منظوره
- واکاوی جایگاه هنرهای بومی در موزه های ایران و جهان در دوره معاصر
- نوسانات قیمت بازار و تاثیر آن در پروژه های عمرانی(شهر جهانی یزد)
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- آینده پژوهی توسعه فناوری های اسمز مستقیم در تصفیه فاضلاب های نیروگاهی
- توسعه نرم افزارهای شبکه های توزیع به منظور به کارگیری در مطالعات طراحی و تحلیل این شبکه ها
- طراحی و پیاده سازی سیستم مدیریت مصرف انرژی در یخچال دو متری اپن
- شناسایی و انتخاب پروژه های بهینه سازی انجام شده در نیروگاه های تحت پوشش وزارت نیرو و فراهم سازی امکانات و پیش نیازهای لازم برای بررسی عملکرد آن ها
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.