CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

توسعه صنعت گردشگری الکترونیکی بر اساس روش های فناوری اطلاعات

عنوان مقاله: توسعه صنعت گردشگری الکترونیکی بر اساس روش های فناوری اطلاعات
شناسه ملی مقاله: CMECE02_018
منتشر شده در دومین کنفرانس مکانیک،مهندسی برق و کامپیوتر در سال 1399
مشخصات نویسندگان مقاله:

Bahar Milani - Department of Computer Engineering, Faculty of Engineering & Natural Sciences, Bandırma Onyedi Eylul university, Balikesir, TURKEY.
Muhammed Milani - Department of Computer Engineering, Faculty of Engineering & Natural Sciences, Bandırma Onyedi Eylül University, Balikesir TURKEY,

خلاصه مقاله:
استفاده از فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی ICT در مدیریت استراتژیک جهانگردی بسیار ضروری به نظر می آید و نقش مهمی در خدمات eTourism در سراسر کشور در جهان دارد. بر اساس نظرسنجی که ازگردشگران بعمل آمده است اکثر گردشگران برای انجام فعالیت های مربوط به جهانگردی ، استفاده از ابزارهای فناوری اطلاعات از جمله تلفن همراه را ترجیح می دهند، که در این بین عملیات های eVisa ، راهنمایeTour ، eReservation ، eItenary ، eTicketing و گردشگری مجازی از نظر آماری بیشتر قابل توجه و همچنین قابل اعتماد هستند. در این مطالعه به بررسی مفهوم eTurism پرداخته ، بحث پذیرشفناوری اطلاعات در صنعت توریسم مورد بررسی قرار خواهد گرفت. همچنین رسانه های اجتماعی به عنوان یکی از پرطرفدارترین ابزارهای فناوری مطرح و چشم اندازی از آینده این صنعت آورده شده است.

کلمات کلیدی:
و eTurism ، فناوری اطلاعات، جهانگردی هوشمند، هوش محیطی، گردشگر مجازی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1114199/