CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

سنجش پیشایندهای آگاهی از محتوا و ارزش تبلیغات: نقش نگرش به تبلیغات و برند بر قصد خرید (مورد مطالعه: مشتریان گوشیهای تلفن همراه شرکت اپل)

عنوان مقاله: سنجش پیشایندهای آگاهی از محتوا و ارزش تبلیغات: نقش نگرش به تبلیغات و برند بر قصد خرید (مورد مطالعه: مشتریان گوشیهای تلفن همراه شرکت اپل)
شناسه ملی مقاله: IBAEONF02_389
منتشر شده در دومین کنفرانس بین المللی نوآوری در مدیریت کسب و کار و اقتصاد در سال 1399
مشخصات نویسندگان مقاله:

عباسعلی رستگار - دانشیار دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اداری، دانشگاه سمنان، سمنان، ایران.
هوشمند باقری قره بلاغ - دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی، دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اداری، دانشگاه سمنان، سمنان، ایران.
مصطفی رئوفی - کارشناس ارشد مهندسی مکانیک و کارشناس حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه سمنان، سمنان، ایران.
امین همتی - کارشناس ارشد مدیریت و کارشناس دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اداری، دانشگاه سمنان، سمنان، ایران.

خلاصه مقاله:
برندها نقش و جایگاه برجسته ای در بازارهای مصرفی دارند و نقطه تلاقی بین مصرف کننده و شرکتها هستند. شرکت ها و فروشندگان از تبلیغات به عنوان یکی از ابزارهای اساسی جهت تأثیرگذاری بر خریداران احتمالی و یک وسیله ارتباطی و ترویجی مهم یاد می نمایند. توجه به عواملی که بر نگرش مصرف کننده نسبت به این نوع تبلیغات اثر می گذارند، ضروری به نظر میرسد چرا که عدم استفاده صحیح آن می تواند آثار مخربی در ذهن مصرف کننده ایجاد نماید و از اثربخشی این نوع تبلیغات بکاهد. با توجه به موارد بیان شده هدف پژوهش سنجش پیشایندهای آگاهی از محتوا و ارزش تبلیغات: نقش نگرش به تبلیغات و برند بر قصد خرید (مورد مطالعه: مشتریان گوشیهای تلفن همراه شرکت اپل) است. جامعه آماری تحقیق حاضر مشتریان گوشیهای تلفن همراه اپل در استان سمنان بوده است، با توجه به فرمولهای آماری حجم نمونه برابر 384 نفر تعیین گردید و در بازه زمانی نیمه نخست سال 1397 اقدام به جمع آوری نظرات این افراد گردیده است. با استفاده از پرسشنامه استاندارد اطلاعات لازم جمع آوری و با استفاده از مدلسازی معادلات ساختاری در نرم افزار لیزرل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج بدست آمده از مدلسازی معادلات ساختاری بیانگر تایید تأثیر تمامی فرضیات به غیر از آزاردهندگی بر ارزشهای تبلیغات و نحوه فعالیت بر آگاهی از محتوا بود.

کلمات کلیدی:
آگاهی از محتوا؛ نگرش به برند؛ نگرش به تبلیغات، قصد خرید.

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1121227/