CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تأثیر اطلاعات شبکه های اجتماعی بر اعتماد، قصد خرید و تبلیغات توصیه ای در تجارت اجتماعی (مطالعه موردی شبکه اجتماعی اینستاگرام)

عنوان مقاله: بررسی تأثیر اطلاعات شبکه های اجتماعی بر اعتماد، قصد خرید و تبلیغات توصیه ای در تجارت اجتماعی (مطالعه موردی شبکه اجتماعی اینستاگرام)
شناسه ملی مقاله: AMSCONF06_094
منتشر شده در ششمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مدیریت، حسابداری و اقتصاد سالم در بانک، بورس و بیمه در سال 1399
مشخصات نویسندگان مقاله:

اورینب نوذری لنگ - دانشجو کارشناسی ارشد، دانشکده مدیریت، موسسه آموزش عالی راهبردشمال، رشت

خلاصه مقاله:
تحقیق حاضر با هدف بررسی تأثیر اطلاعات شبكه های اجتماعی بر اعتماد، قصد خرید و تبلیغات توصیه ای در تجارتاجتماعی در شبكه اجتماعی اینستاگرام می باشد. این پژوهش به لحاظ هدف کاربردی و به لحاظ ماهیت توصیفی از نوعپژوهشی می باشد. جامعه آماری پژوهش حاضر کاربران عضو شبكه اجتماعی اینستاگرام در رشت می باشند. از این جامعه،نمونه ای به حجم 384 نفر و به روش نمونه گیری غیر احتمالی در دسترس انتخاب شد. برای گردآوری داده های پژوهش،پرسشنامه استاندارد حاوی 20 سؤال طراحی گردید. روایی پرسشنامه توسط کارشناسان امر و پایایی مورد نظر در اینمطالعه با ضریب آلفای کرونباخ که مقدارش بالای 0/7 شد بررسی و تأیید گردید. همچنین بررسی داده های پژوهش وآزمون فرضیه ها نیز از طریق آمار توصیفی و استنباطی با روش مدل سازی معادلات ساختاری و با به کارگیری نرمافزارهای SPSS23 و Smart PLS3 انجام گرفت. نتایج پژوهش حاضر نشان داد که محتوا و منبع اطلاعات بر اعتبارمنبع و کیفیت اطلاعات در سطح اطمینان 95 درصد تأثیر مثبت و معناداری دارد. اعتبار منبع بر اعتماد تأثیر معناداریندارد. همچنین کیفیت اطلاعات بر اعتماد و اعتماد بر قصد خرید و تبلیغات توصیه ای تأثیر مثبت و معناداری دارد.

کلمات کلیدی:
شبکه های اجتماعی، اعتماد، قصد خرید، تبلیغات توصیه ای، اطلاعات

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1121940/