CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

تعیین روابط علی و معلولی میان معیارهای اصلی در ایجاد روابط بلند مدت با تامین کنندگان زنجیره تامین لارج با استفاده از تکنیک دیمتل فازی (شرکت های تجهیزات پزشکی)

عنوان مقاله: تعیین روابط علی و معلولی میان معیارهای اصلی در ایجاد روابط بلند مدت با تامین کنندگان زنجیره تامین لارج با استفاده از تکنیک دیمتل فازی (شرکت های تجهیزات پزشکی)
شناسه ملی مقاله: AMSCONF06_260
منتشر شده در ششمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مدیریت، حسابداری و اقتصاد سالم در بانک، بورس و بیمه در سال 1399
مشخصات نویسندگان مقاله:

مهسا طاهری تفرشی - کارشناسی ارشد، گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت، واحد تهران غرب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
آناهیتا سالاری - استادیار، گروه مدیریت، دانشکده مدیریت، واحد تهران غرب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
مریم مصلح - استادیار، گروه ریاضی، دانشکده مدیریت، واحد تهران غرب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

خلاصه مقاله:
زمینه پژوهش: شناخت روابط علی و معلولی میان معیارهای موجود در ایجاد روابط بلند مدت با تامین کنندگان، بهتعیین مهمترین معیارها مبتنی بر معیارهای تاثیرگذار و تاثیرپذیر، کمک کننده است. برون داد این بخش دستیابی به یکروابط بلند مدت مطلوب را با تامین کنندگان زنجیره تامین، محقق می نماید. هدف پژوهش: بر همین اساس مطالعهحاضر با هدف تعیین روابط علی و معلولی میان معیارهای اصلی در ایجاد روابط بلند مدت با تامین کنندگان زنجیره تامینلارج با استفاده از تکنیک دیمتل فازی انجام شد. روش تحقیق: این مطالعه از نظر هدف کاربردی و از نظر روش تحقیقدر دسته مطالعات توصیفی بوده که در آن با بهره گیری از مبانی نظری معیارهای اصلی در زنجیره تامین لارج تعیین و درادامه با بهره گیری از نظرات خبرگان به تعداد 7 خبره (با استفاده ار تکنیک دیمتل فازی) نسبت به تعیین روابط علی ومعلولی میان معیارها اقدام گردید. یافته های پژوهش: مطابق با یافته های پژوهش حاضر، با محوریت ایجاد روابط بلندمدت با تامین کنندگان زنجیره تامین، نشان داده شد که معیار حفظ ارتباط مداوم با تامین کننده بیشترین تاثیرگذاری رابر روی دیگر معیارها، با مقدار 8/159 داشته و عنصر کاهش زمان چرخة تولید نیز با مقدار 2/810- نیز بیشترین تاثیرپذیری را گزارش نموده است.

کلمات کلیدی:
روابط بلند مدت، زنجیره تامین لارج، روابط علی و معلولی، دیمتل فازی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1122094/