Year: 1399
COI: ARSEP07_052
Language: PersianView: 33
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
رضایت زناشویی از سازه های بنیادی حفظ کننده بنیاد خانواده و عامل تکامل آن است که به طور گسترده در تحقیقات خانواده و ازدواج، عوامل موثر بر آن مورد بررسی قرار گرفته است. در همین راستا، این پژوهش با هدف ارتباط سنجی بین باورهای مذهبی و خود کنترلی با رضایت زناشویی زنان متاهل فرهنگی انجام شد. طرح پژوهش توصیفی- همبستگی بود. جامعه آماری این پژوهش شامل زنان متاهل فرهنگی شهرستان یزد در سال 1397 و نمونه پژوهش نیز شامل 120 نفر از این معلمان بودند که به روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای چند مرحله ای انتخاب شدند. برای سنجش متغیرهای پژوهش از پرسشنامه ی رضایت زناشویی اینریچ (1989)، پرسشنامه دین داری گلاک و استارک استفاده شد. برای تحلیل داده ها از ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون استفاده شد. مهمترین سؤالات این مقاله عبارت است از اینکه چه رابطه ای بین باورهای مذهبی و رضایت زناشویی وجود دارد؟ و آیا بین بعُد اعتقادی و رضایت زناشویی رابطه ای وجود دارد؟ یافته های این پژوهش نشان داد که بین باورهای مذهبی و رضایت زناشویی رابطه مثبت و معناداری وجود دارد (P>0/01). همچنین نتایج تحلیل رگرسیون نشان داد که باورهای مذهبی نقش معناداری در پیش بینی رضایت زناشویی در زنان فرهنگی دارند. بنابراین تقویت این دو متغیر در زندگی زناشویی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
Keywords:
رضایت زناشویی، زنان متاهل، خود کنترلی، نیاز جنسی، عقاید دینی
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1122547/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اعتمادی فر، اعظم و مروستی پناه، فاطمه،1399،تاثیردین داری بر رضایت زناشویی (منطقه مورد مطالعه زنان متأهل فرهنگی شهر یزد)،هفتمین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی علوم تربیتی، روانشناسی و علوم اجتماعی،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/1122547
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، اعتمادی فر، اعظم؛ فاطمه مروستی پناه)
برای بار دوم به بعد: (1399، اعتمادی فر؛ مروستی پناه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- واقعی بودن نقش ها، مرزها و ساختار قدرت در خانواده: رویكرد قرآنی - روان شناختی
- مقایسه رفتارهای مقابله ای اجتناب در زنان خیابانی و زنان عادی
- پیش بینی دلزدگی زناشویی بر اساس نشخوار فكری و پذیرش و عمل (اجتناب تجربه ای) در زنان نابارور
- رابطه بهزیستی شخصی و باورهای رایج ناكارآمد با نگرش به ایدز در دانش آموزان پسر 14 تا 17 ساله شهر تهران
- اثربخشی طرحواره درمانی بر كاهش اضطراب دانش آموزان
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.