CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

نقدی بر کتاب Handbook of Technology and Second Language Teaching and Learning (فناوری در آموزش ویادگیری زبان دوم)

عنوان مقاله: نقدی بر کتاب Handbook of Technology and Second Language Teaching and Learning (فناوری در آموزش ویادگیری زبان دوم)
شناسه ملی مقاله: JR_IHCS-20-8_014
منتشر شده در در سال 1399
مشخصات نویسندگان مقاله:

علی مالمیر - استادیار آموزش زبان انگلیسی، عضو هیئت علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، قزوین، ایران
علی درخشان - دانشیار آموزش زبان انگلیسی، عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات انگلیسی، دانشکده علوم انسانی و اجتماعی، دانشگاه گلستان، گرگان، ایران

خلاصه مقاله:
کتب مختلفی برای بررسی جایگاه فناوری در آموزش زبان خارجه نوشته شده­است که به گفته منتقدان، اغلب آنها در نیل به اهداف خود چندان موفق نبوده­اند. اما کتاب فناوری در آموزش و یادگیری زبان دوم که توسط Caral A. Chapell و Shanon Sauro گردآوری و در سال 2017میلادی توسط انتشارات Wiley Blackwell منتشر شده است، تصویر جامعی از حیطه­های اصلی فناوری در آموزش و فراگیری زبان دوم ارائه می­کند. این کتاب هنوز به زبان فارسی ترجمه نشده­ و نقدی هم بر مطالب آن نوشته نشده است، لذا این مطالعه تلاش کرده است که ضمن معرفی کتاب، نقد علمی دقیقی هم بر آن داشته باشد. نقاط قوت کتاب شامل جامعیت کتاب، تخصص نویسندگان کتاب و فصول آن، بروز بودن نسبی مطالب، نوآوری و بروزرسانی، انسجام شکلی و محتوایی و نیز اعتبار منابع استفاده شده است. نقد اصلی وارد شده برکتاب که ناشی از ماهیت دائم­التغییر فناوری­های نوین در آموزش است، عدم گنجاندن برخی از دستاوردهای و نرم­افزارهای جدید، حجم زیاد مطالب، فشردگی اطلاعات و بحث­های نظری صرف بدون معرفی عملی فناوری­های مطرح شده است. اما درکل کتاب ارزش علمی بالایی داشته و می­تواند خلاصه­ی مفید و جامعی از حیطه­های مختلف کاربرد فناوری در آموزش و یادگیری زبان دوم ارائه دهد.

کلمات کلیدی:
فناوری­های نوین, فراگیری زبان دوم, اینترنت, رایانه

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1125724/