Year: 1399
Publish place: 12th Conference on Asphalt and Asphalt Mixes
COI: CAAM12_053
Language: PersianView: 82
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
از بین رفتن ساختار روسازی جاده به دلیل وقوع سیلابها و نفوذ آب هزینه های زیادی را برای مرمت و نگهداری روسازی به وجود می آورد. نفوذ آب پیش فرض آسفالت های متخلخل است که با فضای خالی زیاد امکان نفوذ حجم زیادی از آب در مقایسه با آسفالت معمولی می دهد. طراحی ضخامت و بررسی مقاومت روسازی مبتنی بر قدرت باربری خاک بستر آن است، که در صورت مقاوم بودن و ماندگاری آن مقاومت برای مدت عمر مفید آن عملکرد روسازی در این بازه زمانی مناسب خواهد بود. زمانی که روسازی برای مدت زمان های متفاوت اشباع می ماند، کاهش مقاومت نیز میتواند تحت تاثیر این رطوبت تغییر کند. در این مطالعه دو نوع خاک بستر ماسهای که یکی ریز دانه SFG) و یکی درشت دانه ژSCG) بودند، استفاده شدند که آزمایش هایی نظیر دانه بندی برای تعیین خصوصیات خاک و سپس آزمایش های CBR و تراکم بر روی نمونه های ماسه ای در دو حالت بدون اشباع در رطوبت بهینه و اشباع با زمان های متفاوت اشباع انجام شد. یافته های این مقاله نشان می دهد که مقاومت خاک بستر ماسهای درشت دانه کمتر تحت تاثیر رطوبت و ماندگاری آن است در حالی که برای ماسه ریزدانه تر این مقاومت با شدت بیشتری با اشباع شدن و ماندگاری این شرایط، کاهش می یابد. این یافته ها برای انتخاب شرایط نگهداری و مدیریت بهره بردای وقتی طرح اختلاط آسفالت متخلخل می تواند مفید باشد.
Keywords:
آسفالت متخلخل، خاک بستر ماسه ای، سیلاب،روسازی انعطاف پذیر.
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1126263/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غفوری فرد، زهره و خبیری، محمدمهدی و زینی، مسعود،1399،بررسی آزمایشگاهی اثر نفوذ رواناب در عملکرد بستر ماسه ای روسازی آسفالت متخلخل،دوازدهمین همایش قیر و آسفالت ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/1126263
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، غفوری فرد، زهره؛ محمدمهدی خبیری و مسعود زینی)
برای بار دوم به بعد: (1399، غفوری فرد؛ خبیری و زینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- مقایسه بازتاب نور خورشید از سطح لایه های آسفالتی رنگی با استفاده ازآزمایش میدانی
- ارزیابی اثر بارگذاری دینامیکی بر ضرایب شدت تنش روسازی آسفالتی ترک خورده با استفاده از المان محدود
- مطالعه خصوصیات مخلوطهای آسفالتی دارای قیر معدنی و زایکوترم
- تاثیر نانو لوله های کربنی بر روی قیرهای تولیدی شرکت نفت پاسارگاد
- تحلیل عملکرد مخلوط آسفالتی در هسته سدهای خاکی با سطوح مختلف تراکمی به کمک شبیه سازی در نرم افزار آباکوس
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.