Year: 1399
COI: RCEAUD07_021
Language: PersianView: 76
This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
موزه مركز یك جهان مستند سه بعدی است كه از موضوعات علمي چون تاریخ ، جهان و انسان متشكل شده است و كانوني است برای پرورش همه انسان ها از طریق مشاركتشان در خلاقیت و تداوم فرهنگي، گرچه جایگاهي به منظور شناخت، گردآوری، نمایش و نگهداری و مطالعه آثار دوران گذشته در زمینه های فرهنگ و تمدن ، علم و صنایع و فنون به شیوه ای علمي است ، اما رمز موفقیت آن زماني میسر است كه با جامعه در تماس دائم باشد و گذشته باید انتخاب شود، دگرگون شده و به زبان حال تعبیر شود . لذا ایجاد یك موزه باید بر پایه اساسنامه فرهنگي استوار باشد و ضوابط معیني چون نیاز فرهنگي، ارزش دیني، تاریخي، جهانگردی، گستره جغرافیایي، نزدیكي به مراكز علمي، فرهنگي، ملاك های ایجاد آن باشد، امروزه تقریبا همه چیز مي تواند به موزه تبدیل شود . موزه ها به مثابه گنجینه هایي از خاطرات و حافظة بشری، به واسطة نمایش نسل های گذشته و آموزش از آن، انسان امروز را به تأمّل دعوت مي كنند. بنابراین رجوع به آنها جهت بهبود زندگي آینده، ضرورت دارد. با عنایت به مساله بحران آب در ایران، امروزه توجه به فضای معماری و عملكرد مناسب موزه های ایران و برنامه ریزی به منظور استقبال گسترده مردم از این نوع فضا ضروری به نظر میرسد. از آنجا كه یكي از مشكلات موزه های ایران تكیه بر شي محوری، نمایش و حفاظت است شاید بهره گیری از دیدگاه كاربران، جهت آشنایي با معیارهای مطلبوبیت فضا و عملكرد موزه، مؤثر واقع شده و به تعامل و اقبال شایسته تر كاربر و رونق هرچه بیشتر موزه منجر شود. دراین پژوهش كه روش آن توصیفي-كیفي است به بررسي انواع موزه ها و به طور خاص موزه تكنولوژی آب پرداخته شده است. دراین تحقیق عنوان شده است كه انواع موزه ها به لحاظ كاركرد و ویژگي های موجود در جهان وجود دارند كه شامل موزه های هنری، تاریخي، تخصصي، علمي، فني و صنعتي ، منطقه ای و تكنولوژی مي شود كه در این تحقیق به بررسي یكي از انواع این موزه ها، موزه تكنولوژی پرداخته شده است. موزه تكنولوژی آب به لحاظ تقدس آب در دیدگاه ایرانیان مورد توجه این پژوهش قرار گرفت است.
Keywords:
انواع موزه، موزه تكنولوژی، موزه آب
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1129369/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پیروزی، راحله و زنده دلان، آناهیتا،1399،واکاوی انواع ویژگی های کارکردی موزه ها و بررسی موزه تکنولوژی آب،هفتمین کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی،تهران،،،https://civilica.com/doc/1129369
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، پیروزی، راحله؛ آناهیتا زنده دلان)
برای بار دوم به بعد: (1399، پیروزی؛ زنده دلان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- بررسی ساختاری اقتصاد شهر از منظر مدیریت شهری
- تحلیل و طراحی یك مبدل DC/DC بوست بامدارافزاینده ولتاژبرای یك سیستم تجدید پذیر
- برنامه ریزی مدیریت شهری در مهار ویروس کرونا (با تأکید بر تجربیات شهرداری مبارکه)
- بررسی و طراحی مدار تغییر سـطح ولتـاژ کـم تـوان و سـرعت بـالا بـا تکنیـک چنـد ولتاژ آستانه
- بررسی ناحیه بندی ندول های ریوی با استفاده از تکنیک شبکه عصبی در نرم افزار متلب
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.