Year: 1394
COI: SEE07_489
Language: PersianView: 18
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
عملکرد لرزه اي ساختمانهاي فولادي داراي نامنظمی مقاومت در ارتفاع، با توجه به نوع و میزان نامنظمی و همچنین سطح شدت لرزه اي مورد توجه، در مقایسه با ساختمان هاي منظم میتواند به طور جدي متفاوت باشد . بطور معمول روالهاي تحلیل عملکرد لرزه اي براي سازه هاي منظم تدوین و گسترش داده شده است از طرف دیگر در مناطق حوزه نزدیک که فاصله کم بین گسل مولّد و ساختگاه فرصت کافی جهت میرا شدن را به امواج لرزه اي نمیدهد، زمان موثر در رکوردهاي حوزه نزدیک معمولا کمتر و همچنین دامنه ي سرعت و تغییرمکان نسبت به رکورد هاي دور از گسل بیشتر است و این موضوع سبب اعمال یکباره انرژي زلزله به سازه تنها در چند سیکل میشود.(( Kien Le , 2012با توجه به رفتارغیر خطی سازه هاي نزدیک گسل و تاثیر نحوه توزیع سختی و مقاومت در ارتفاع سازه بر این رفتار غیر خطی، در این مطالعه ساختمان هاي با نامنظمیمقاومت در ارتفاعِ با اسکلت قاب خمشی ویژه فولادي تحت ضوابط لرزه اي زلزله حوزه نزدیک با استاندارد حداقل بارهاي طراحی ساختمانها، تألیف جامعه مهندسین عمران امریکا در سال 2010 میلادي(( ASCE/SEI 7-10 با آنالیز استاتیکی و دینامیکی خطی طیفی طراحی گردید و سپس با ضوابط استاندارد یبهسازي لرزه اي ساختمانهاي موجود، تألیف جامعه مهندسین عمران امریکا در سال 2007 میلاديی (ASCE/SEI 41-06) با آنالیز دینامیکی غیرخطی تاریخچه زمانی تحت رکوردهاي حوزه دور و حوزه نزدیک در دو حالت با و بدون اثر مولفه قائم زلزله مورد بررسی قرار گرفت. عملکرد سازه هاي نامنظم مورد مطالعه نیز در مقایسه با سازه هاي منظم و با ضوابط و معیارهاي دستورالعمل بهسازي بصورت میانگین حاصل از 7 رکورد زلزله با یکدیگر مقایسه شد که با توجه به تحقیق حاضر، براي نامنظمیاز نوع طبقه ضعیف، ضوابط آیین نامه طراحی نیازمند بررسی بیشتري بوده که پیشنهاداتی براي ارتقاء ایمنی طراحی ساختمان مورد مطالعه انجام گرفت.
Keywords:
نامنظمی مقاومت در ارتفاع ، زلزله هاي حوزه نزدیک، عملکرد لرزه اي.
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1132690/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:برعندان، میثم و عظیمی نژاد، آرمین و نکویی، مسعود و منصوری، محمدرضا،1394،عملکرد ساختمانهای فولادی با نامنظمی مقاومت در ارتفاع در زلزله های حوزه نزدیک،هفتمین کنفرانس بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله،تهران،،،https://civilica.com/doc/1132690
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، برعندان، میثم؛ آرمین عظیمی نژاد و مسعود نکویی و محمدرضا منصوری)
برای بار دوم به بعد: (1394، برعندان؛ عظیمی نژاد و نکویی و منصوری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- SPATIAL VARIABILITY OF NEAR-SOURCE SEISMIC GROUND MOTION WITH RESPECT TO DIFFERENT DISTANCE METRICS, WITH SPECIAL EMPHASIS ON MAY 29 2012 PO PLAIN EARTHQUAKE, ITALY
- رفتار شناسی مربیان مهدهای کودك در زمان زلزله، مورد شناسی مهدهای تهران
- رفتار دیوار برشی بتن مسلح پیش ساخته ترکیبی در مناطق زلزله خیز
- REASSESSMENT OF FIFTY YEARS OF SEISMICITY IN SIMAV-GEDIZ GRABENS (WESTERN TURKEY), BASED ON CALIBRATED EARTHQUAKE RELOCATIONS
- EVALUATION OF ADAPTIVE PUSHOVER METHODS IN STRUCTURES WITH VERTICAL STRENGTH IRREGULARITIES
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.