Year: 1399
COI: IMES14_031
Language: PersianView: 77
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در این پژوهش یک روش نوین جهت نمایش الگوی حوزه های مغناطیسی در تصاویر میکروسکوپ نیرو مغناطیسی (MFM)ارائه شده است. ابتدا سطح نمونه 49 آلیاژ پرمالوی (49Ni-Fe) با استفاده از میکروسکپ نیروی مغناطیسی و به وسیله سوزنمغناطش شده در جهت عمودی (PM) روبش شده و سپس پردازش تصویر به کمک مشتق گیری 360 درجه جهت آشکارسازیدیوارهای مغناطیسی در نمونه انجام می شود. در این روش پردازش تصویر، از فیلتر فوریه در راستای حذف نویزهای ناشی ازدستگاه MFM از سیگنال خالص مربوط به برهمکنش بین سوزن و سطح نمونه استفاده شده است. نمونه پرمالوی با ترکیب49Ni-Fe به مدت 3 ساعت در دمای 1150°C تحت آتمسفر هیدروژن بازپخت شده است. بر اساس این روش یک نرم افزاراختصاصی به کمک NI LabVIEW به زبان G برنامه نویسی شده است که قادر به آشکارسازی محل دیوارهای مغناطیسیدر تصویر MFM است. دیوارهای مغناطیسی در تصاویر پردازش شده به صورت خطوط سیاه ملاحظه می شوند که این امرتفسیر تصاویر پردازش شده را نسبت به تصاویر خام MFM تسهیل می کند. علاوه بر این، نتایج نشان می دهند که با آشکارسازیدیوارهای مغناطیسی، تصاویر MFM از لحاظ کمی قابل ارزیابی هستند. آنالیز کمی بر روی تصویر نمونه پرمالوی نشان میدهدکه فاصله دیوارهای حوزه های مغناطیسی این نمونه برابر 973nm با انحراف معیار 250nm است.
Keywords:
میکروسکوپ نیرو مغناطیسی، دیوارهای مغناطیسی، پردازش تصویر، آلیاژ پرمالوی
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1133292/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدی فتح آباد، سبحان و شهری، فرزاد،1399،آشکارسازی دیواره حوزه های مغناطیسی درهم پیچیده در تصاویر میکروسکوپ نیروی مغناطیسی (MFM)،نهمین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی مهندسی مواد و متالورژی ایران و چهاردهمین همایش ملی مشترک انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران و انجمن ریخته گری ایران،،،https://civilica.com/doc/1133292
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، محمدی فتح آباد، سبحان؛ فرزاد شهری)
برای بار دوم به بعد: (1399، محمدی فتح آباد؛ شهری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- بررسی تأثیر نورد سرد و عملیات حرارتی بر رفتار تبلورمجدد و خواص مکانیکی آلیاژ نوین تیتانیوم شبه پایدار بتا Ti-3Al-8Mo-7V-3Cr
- بررسی تأثیر عملیات حرارتی آنیل بر ریزساختار و خواص مکانیکی آلیاژ Ti-10Cr
- بررسی اثر میزان بیسموت بر ریزساختار و خواص فیزیکی و مکانیکی لحیم نرم کم نقره Sn0.3Ag0.7Cu
- Al Matrix Hybrid Composites Reinforced by Graphene Nano Plates and Nano TiC
- ساخت آلیاژ TNT متخلخل به روش SPS به منظور کاربرد در بافت سخت
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.