Year: 1399
COI: WDWMR02_009
Language: PersianView: 108
This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
از ديدگاه كلان، وقوع سيلاب در رودخانه را مي توان حاصل اندركنش عوامل طبيعي اقليمي، تصادفي و فعاليت هاي انساني دانست. در برنامه ريزي مديريت يكپارچه سيل، مديريت سيلاب دشت رودخانه به عنوان يكي از رويكردهاي جامع كاهش خسارت ناشي از سيل و همچنين كاهش اثرات نامطلوب بارگذاري سيستم رودخانه در نظر گرفته مي شود. ازاين رو، هدف اين مقاله نيز بررسي ميزان كارايي شبكه عصبي درخت تصميم در مدل سازي تأثيرات وقوع سيل بر ميزان تنش هاي رخداده در رسوب هاي بستر رودخانه تالاب شهرستان بندر انزلي و بررسي ميزان كارايي الگوريتم ژنتيك در مدل سازي تأثيرات وقوع سيل بر ميزان تنش هاي رخداده در رسوب هاي بستر رودخانه تالاب شهرستان بندر انزلي هست داده هاي استفاده شده در اين مقاله شامل چهار پارامتر شعاع هيدروليكي (برحسب m) شيب كف بستر رودخانه (برحسب m) ، قدرت مخصوص رودخانه (برحسب w/m2) و دبي رودخانه (برحسب m3/s) مي باشد. براي بررسي ميزان دقت و كارايي الگوريتم ژنتيك و درخت تصميم از شاخص آماري ريشه ميانگين مربعات خطا RMSE و ضریب همبستگی R2 استفاده شد. بر اساس نتايج بدست آمده، مقدار R2,RMSE براي درخت تصميم با الگوريتم CART به ترتیب برابر 0/301 و 0/895 و براي الگوريتم ژنتيك به ترتيب برابر 0/515 و 0/884 مي باشند. مقايسه ميان اين دو پارامترها نشان ميدهد كه درخت تصميم داراي دقت و كارايي بسيار بهتري نسبت به الگوريتم ژنتيك است.
Keywords:
سيلاب، مدل سازي، الگوريتم ژنتيك، درخت تصميم، بندرانزلي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1134736/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حيدري، كيوان و مردوخ پور، عليرضا،1399،برآورد میزان رسوب وارد بر تالاب بندر انزلی و مقایسه و تخمین آن توسط شبكه عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیك،دومین کنفرانس ملی توسعه فناوری علوم آب، آبخیز داری و مهندسی رودخانه،تهران،،،https://civilica.com/doc/1134736
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، حيدري، كيوان؛ عليرضا مردوخ پور)
برای بار دوم به بعد: (1399، حيدري؛ مردوخ پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- بررسی تأثیر شهرنشینی بر تغییر پهنه سیلاب در مسیل های شهری (مطالعه موردی: مسیل زركش مشهد)
- The Application of statistical techniques to study the interaction between surface water and groundwater resources in karstic zones
- ارزیابی تاثیر کشت حفاظتی بر میزان انباشت اب باران در خاک و عملکرد گندم دیم در استان زنجان
- مروری بر الگوریتم های فرا ابتکاری در بهینه سازی خطوط انتقال آب
- تاثیر تغییر اقلیم در روند خشک بر توان آبی استان گیلان موردی (شهرستان لاهیجان)
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.