تاثیر کاربرد سوشهای مختلف ریزوبیوم در گره بندی یونجه های چند ساله

Publish Year: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,175

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

SSCI09_365

تاریخ نمایه سازی: 30 خرداد 1385

Abstract:

خاک بستر رشد گیاه و عرضه کننده آب و عناصر غذایی به گیـاه مـی باشد . در بین عناصر غذایی مهم تـرین عنصـر ازت اسـت کـه عمدتا بصورت نیترات و آمونیم قابل جذب گیاه می باشد . اصـولآ ازت عامـل محدود کننده تولیـد محصـولات اسـت . بطـور کلـی انـواع فراوانـی از باکتری تثبیت کننده ازت در خاک موجود است . گونه هـای زیـادی از گیاهان بقولات نیز وجود دارند که هریک دارای بـاکتری منحصـر بـه خود هستند . در بین این خانواده، گیاه یونجه از گیاهان چند ساله علوفه ای است که نقش اساسی در تأمین علوفه کشور را دارد . در حال حاضر موضوع تلقیح بذور گیاهان خانواده بقولات به استثنای سویا با بـاکتری ریزوبیوم انجام نشده ، بنابراین تحقیقات ادامه داری در مورد تکنولـوژی تولید انواع سو یه ریزوبیوم به روش صنعتی و نیز تـأثیر آنهـا در تثبیـت ازت و نهایتاً در عملکرد محصولات انجام شود، قابـل توصـیه خواهـد بود . اصولاً هدف از تلقیح بذر یا خاک با ریزوبیوم، افـزودن تعـداد کـافی از جمعیت نژاد م ؤثر باکتری اسـت کـه بتوانـد بصـورت کلنـی درآمـده و موجب تشکیل گروه های بیشتری در ریشه های بقـولات گـردد . بطـور کلــی گرههــای مــؤثر تثبیــت کننــده ازت معمــولآ در منطقــه بــالای ریشه های اولیه یا فقط روی ریشه های اولیه واقـع شـده انـد(3) بطـور کلی هـدف از اجـ رای ایـن طـرح بررسـی تـأثیر سـو یه هـای مختلـف سینوریزوبیوم ملیلوتی بروضعیت گره بندی ارقام یونجه می باشد .

Authors

غلامرضا قادری

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان

مجید دشتی

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان

علی فریدونی

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • دشتی، م، ن، خدابنده. و حیدری، شریف آباد. 1375. تاثیر ...
  • سند گل، ع. و ب، ملک پور. 1371. اصول زراعت ...
  • گالشی، ا. و م، اخوان خرازیان. بررسی کارآیی تثبیت ازت ...
  • Beck.C.P., L.A. Materan, and F.A Fandi. 1993. Practical Rhizobium- Legume ...
  • نمایش کامل مراجع