Year: 1398
Publish place: Journal of Zabol Medical School، Vol: 2، Issue: 4
COI: JR_ZMS-2-4_003
Language: PersianView: 36
This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
مقدمه: با توجه به اهمیت درس ایمنی در صنعت، برای دانشجویان رشته ی مهندسی بهداشت حرفه ای و نیاز به آموختن عمیق و درک کامل از مفاهیم کلیدی این مبحث (همانند ایمنی، خطر و غیره) و ایجاد انگیزه و حساسیت برای یادگیری مباحث آن در این دانشجویان، مطالعه ی حاضر به بررسی روش آموزشی مبتنی بر حل مسیله و مقایسه ی آن با روش تدریس سنتی به صورت صخنرانی استاد در این درس، پرداخته است. شیوه ی مطالعه: در این پژوهش نیمه تجربی که برای تدریس درس ایمنی در صنعت انجام گرفت، تعداد ۴۰ نفر از دانشجویان کارشناسی بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی زابل در نیم سال دوم سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ شرکت کردند. بدین منظور ابتدا دانشجویان در مورد روش آموزشی حل مسیله توجیه شدند و سپس در گروه هایی قرار گرفتند تا بتوانند در مورد مسیله ی مطرح شده که در مورد شناسایی عوامل زیان آور در کارگاه تراشکاری بود، به تحقیق و مطالعه ی گروهی بپردازند. ارزیابی ها به وسیله ی پرسش نامه که پایایی و روایی آن تایید شده بود، انجام گرفت و سوالات آن در سه حیطه ی انگیزه، علاقه، یادگیری ومشارکت در کار گروهی تقسیم بندی شد و توسط دانشجویان تکمیل گردید. یافته ها: تعداد ۹۵ درصد از دانشجویان مورد بررسی، ایمنی را به عنوان یکی از مهمترین و ضروری ترین دروس در رشته ی تحصیلی خود می دانستند. میانگین و انحراف معیار نمرات مربوط به هریک از آیتم های انگیزه، یادگیری، مشارکت در کار گروهی به ترتیب: ۳/۱۱±۲۳/۳۷، ۲/۶۶±۲۲/۸ و ۱/۴۹±۱۱/۲۳ بود. در حیطه ی انگیزه (۶۷/۵ درصد) و یادگیری (۵۲/۵ درصد) میزان رضایت دانشجویان در سطح بالا و در سطح مشارکت در کارگروهی در سطح پایین (۳۷/۵ درصد) بود. همچنین ۴۵ درصد دانشجویان، مخالف روش تدریس سنتی (استاد محور) بودند. نتیجه گیری: تعداد ۹۵ درصد از دانشجویان، اهمیت و ضرورت این درس را در رشته ی خود تایید کرده اند، بنابراین یادگیری متداوم و ایجاد انگیزه برای فراگیری آن در دانشجویان ضروری است. ۴۵ درصد دانشجویان با نظریه ی روش های متنوع تدریس موافق بوده اند. بنابراین نتایج نشان داد که استفاده از روش مبتنی بر حل مسیله، در ایجاد و افزایش انگیزه و علاقه ی دانشجویان به درس ایمنی در صنعت و یادگیری و ماندگاری عمیق آن موثر است.
Keywords:
ایمیی در صنعت، استاد محور، مسیله محور، شناسایی عوامل زیان آور
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1142639/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قلع جهی، مریم و باقری، سمیه و سارانی، محمد و ملک محمدی اصل، ناصر،1398،مقایسه ی روش آموزشی مساله محور با روش استاد محور در تدریس درس (ایمنی در صنعت گروه مهندسی بهداشت حرفه ای)،،،،،https://civilica.com/doc/1142639
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، قلع جهی، مریم؛ سمیه باقری و محمد سارانی و ناصر ملک محمدی اصل)
برای بار دوم به بعد: (1398، قلع جهی؛ باقری و سارانی و ملک محمدی اصل)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- تاثیر شبکه های مجازی بر روی میسان افت تحصیلی دانش آموزان دختر دبیرستانی
- بررسی نقش هورمون کنادوتروپین و عملکرد ژن های موثر در مراحل تکوین لقاح آزمایشگاهی
- تاثیر آموزش کاهش استرس مبتنی بر ذهن آگاهی بر کاهش فرسودگی تحصیلی و افزایش بهزیستی تحصیلی دانشجویان
- بررسی اثربخشی معنویت درمانی بر تاب آوری زنان مبتلا به لوپوس اریتماتوز سیستمیک
- شمارش واحدهای کربوهیدرات در مبتلایان به دیابت نوع یک و اثر آن در کنترل وضعیت متابولیک: مقاله ی مروری
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.