Year: 1399
COI: ISECO05_025
Language: PersianView: 61
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
رشد سریع، بهبود کارایی تغذیه و افزایش مقاومت در برابر بیماریها از اهداف مهم صنعت آبزی پروری محسوب میشوند؟ توسعه پایدار آبزی پروری نیازمند به کارگیری فنون جدیدی است؟ از طرف دیگر توجه به علوم مربوط به آبزیان به دلیل مشکلات زیست محیطی و رشد جمعیت یک ضرورت اقتصادی را درجهان امروز ایجاد می نماید.. اغلب آبزیان پرورشی تحت تأثیر عفونتهای باکتریایی قرار میگیرند و سیستم ایمنی شان توسط شرایط استرس زا به خطر میافتد که خسارات زیادی را به بار میآورد. سیستم ایمنی آبزیان شامل دو بخش ذاتی و اکتسابی است و در زمان پاسخ ایمنی هماهنگ و متحد حفاظت از ماهی در برابر عامل بیماری زایی را انجام میدهد از عمده ترین مخاطراتی که پرورش دهندگان ماهی با آن مواجه هستند، کاهش میزان زنده مانی خصوصا در مراحل اولیه زندگی میباشد ؟لذا تقویت و ارتقای سیستم ایمنی و دفاعی بدن ماهیان به ویژه در گونه های باارزش و اقتصادی از اصلی ترین نیازهای پرورش دهندگان میباشد؟ ثابت شده است که فاکتورهایی از قبیل صفات ژنتیکی، فصل، درجه حرارت، آلودگی، دستکاری و استرس تراکم، ترکیب جیره و افزودنی های غذایی نظیر محرکهای ایمنی و پروبیوتیک ها و نیز تأثیرات بیماری و واکسیناسیون میتوانند روی سیستم ایمنی غیراختصاصی یا ذاتی تأثیرگذار باشند. حال مطالعه بر روی این سیستم و آشنایی با اجزا و عملکرد آن میتواند در افزایش ایمنی ماهی سودمند باشد. این مقاله باهدف معرفی سیستم ایمنی آبزیان، بحث و بررسی در مورد نحوه ی کارکرد و اجزای تشکیل دهنده ی این سیستم و همچنین معرفی اجمالی از مطالعاتی است که در این حوزه انجام گردیده است، صورت گرفته است.
Keywords:
آبزی پروری، سیستم ایمنی، ایمنی ذاتی، ایمنی اکتسابی، پارامترهای سیستم ایمنی آبزیان
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1142943/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شهریاری، پژمان و نیکوخواه، فرزانه و رحیمی، روح اله و شفیعی، شفیق،1399،معرفی و تشریح سیستم ایمنی ماهیان،پنجمین همایش ملی وسومین همایش بین المللی علوم محیط زیست، کشاورزی ومنابع طبیعی،همدان،،،https://civilica.com/doc/1142943
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، شهریاری، پژمان؛ فرزانه نیکوخواه و روح اله رحیمی و شفیق شفیعی)
برای بار دوم به بعد: (1399، شهریاری؛ نیکوخواه و رحیمی و شفیعی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.