Year: 1399
COI: URDCONF06_054
Language: PersianView: 129
This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
شناسایی مسیرهای سیگنالی سرطان زایی در بدن مرتبط با سموم قارچی ( مایکوتوکسین ها)، تاکید بر اهمیت ایجاد روش های نوین جهت شناسایی سریع این سموم در مواد غذایی دارد. مایکوتوکسین ها متابولیت های تولید شده توسط قارچ های رشته ای هستند که تحقیقات، ارتباط آنها را با فعال سازی ژن های سرطانی در بدن اثبات نموده است. قارچ ها قادر به رشد و تولید متابولیت در طیف وسیعی از مواد غذایی هستند. از جمله تکنیک هایی که در حال حاضر جهت شناسایی مایکوتوکسین ها استفاده می شوند میتوان به طیف سنجی جرمی و الایزا اشاره نمود. این روش ها با هزینه بالا و زمان پاسخ دهی طولانی جوابگوی نیاز متخصصین نیستند. نیاز به تیمارهای طولانی مدت نمونه قبل از آنالیز و همچنین نیاز به افراد متخصص جهت آنالیز از دیگر معایب این روش ها می باشد. درنتیجه، توسعه روش های سریع شناسایی مایکوتوکسین ها تبدیل به یکی از مهم ترین نیازهای روز در صنعت غذا شده است. زیست حسگر ( بیوسنسور) ها سیستمی متشکل از آنتی بادی، مبدل و صفحهنمایش هستند که می توانند به کمک آنتی بادی ها اختصاصی عمل کنند. در صورتی که آنتی بادی های مخصوص شناسایی مایکوتوکسین ها بر تراشه ی یک بیوسنسور بیح رکت شوند، سیگنال های ایجاد شده در اثر پیوند آنتی ژن های ماتریکس آزمایشی و آنتی بادی های بیوسنسور، از طریق مبدل به سیگنال های الکتریکی تبدیل شده، برروی صفحه نمایش ظاهر می گردد و توسط نرم افزار مربوطه تبدیل به داده هایی می شود که برحسب نوع بیوسنسور، تعیین کننده نوع مایکوتوکسین و مقدار آن در ماده غذایی می باشد. بیوسنسورها علاوه بر ارزیابی ایمنی مواد غذایی، کاربردهای متفاوت دیگری نیز دارند؛ به عنوان مثال جهت تشخیص سطوح گلوکز در مواد غذایی یا جهت تعیین گلوتن دار بودن یک فرآورده. امروزه از بیوسنسورها در مقیاس وسیع جهت انجام تست انسولین و تست بارداری استفاده می گردد. بیوسنسورها یک روش آسان، ارزان و قابل اطمینان جهت شناسایی مایکوتوکسین ها و یا سایر مولکول های هدف در مواد غذایی می باشند.
Keywords:
مایکوتوکسین، بیوسنسور، آنتی بادی، سرطان، شناسایی سریع
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1143110/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ابراهیمی کلاریجانی، زهرا،1399،سموم قارچی و روش های نوین شناسایی آنها،ششمین کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی،محیط زیست،توسعه شهری و روستایی،،،https://civilica.com/doc/1143110
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، ابراهیمی کلاریجانی، زهرا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، ابراهیمی کلاریجانی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- سنجش میزان فنل تام و بررسی پتانسیل آنتی رادیکالی عصاره های اندام هوایی گیاه کاکوتی کوهی در استان البرز
- تاثیر غلظت های مختلف ساکاروز، بنزیل آدنین و محیط کشت MS بر برخی شاخص های رشدی گیاه استویا در شرایط کشت دورن شیشه ای
- تاثیر غلظت های مختلف بنزیل آدنین و ترکیب محیط کشت بر محتوای برخی ترکیبات فیتوشیمیایی گیاه استویا (Stevia rebaudiana B.)
- ارزیابی اثرات توسعه اکوتوریسم بر محیط زیست شهرستان درگز دهستان درونگر
- نقش بازاریابی در توسعه صنعت گردشگری ( مطالعه موردی : شهر نیشابور)
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.