Year: 1399
Publish place: Journal of Marine Engineering، Vol: 16، Issue: 32
COI: JR_MARIN-16-32_003
Language: PersianView: 20
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
دادههای برداشتشده توسط سکوهای فضاپایه و پردازششده با روشهای استاندارد مورداستفاده در ارتفاعسنجی ماهوارهای، در آبهای کمعمق و درونبوم دچار خطا میشوند و نیاز به استفاده از روشهای خاص در پردازش دارند. در این مقاله قصد داریم مشاهدات سطح آب که از ماهواره Cryostat-2 بهدست آمده را با چند روش بازتعقیب تصحیح کنیم و همچنین با روشی نو بر اساس آزمون تشخیص مشاهدات اشتباه باردا، سری زمانی سطح آب را محاسبه و آنها را با دادههای دانشگاه صنعتی دانمارک بهعنوان دادههای استاندارد موجود در این زمینه مقایسه کنیم این سری داده با روشی معروف به روش پایدار تعیین تراز متوسط آب تولید شدهاند. نتایج نشان میدهد سطح تراز آب که توسط آزمون باردا ایجاد شده به نحو مطلوبی با سطح آب ارائهشده توسط دانشگاه صنعتی دانمارک همخوانی دارد. همچنین مقایسه خروجیها حاصل از روش پیشنهادی با دادههای نوساننگار، نشانگر بهینه بودن نتایج روش پیشنهادی است. اختلاف روش باردا با روش مرجع و نوسان نگار در بهترین حالت 2.7 و 28 سانتی متر است.
Keywords:
Retracking, Altimetry, Shallow waters, Baarda test, بازتعقیب, ارتفاعسنجی, آبهای کمعمق, آزمون باردا
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1144325/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عبدالهی، دانیال و فرزانه، سعید و شریفی، محمدعلی،1399،تشکیل سری زمانی سطح آب در مناطق کمعمق جهت تعیین تراز متوسط آب،،،،،https://civilica.com/doc/1144325
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، عبدالهی، دانیال؛ سعید فرزانه و محمدعلی شریفی)
برای بار دوم به بعد: (1399، عبدالهی؛ فرزانه و شریفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.