CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تاثیر معیار های مالی و غیر مالی ارزیابی عملکرد بر رضایت شغلی کارکنان آموزش و پروش استان هرات با توجه به نقش میانجی گری اعتماد سازمانی (مطالعه موردی؛ ریاست معارف استان هرات)

عنوان مقاله: بررسی تاثیر معیار های مالی و غیر مالی ارزیابی عملکرد بر رضایت شغلی کارکنان آموزش و پروش استان هرات با توجه به نقش میانجی گری اعتماد سازمانی (مطالعه موردی؛ ریاست معارف استان هرات)
شناسه ملی مقاله: SCRAE04_030
منتشر شده در چهارمین کنفرانس علمی دستاوردهای نوین در مطالعات علوم مدیریت، حسابداری و اقتصاد ایران در سال 1399
مشخصات نویسندگان مقاله:

نوید حبیبی - دانشگاه آزاد اسلامی،واحد مشهد،دانشکده مدیریت دولتی،گرایش: مدیریت تحول
ولی احمد فرهمند - دانشگاه آزاد اسلامی،واحد مشهد،دانشکده مدیریت دولتی،گرایش: مدیریت تحول

خلاصه مقاله:
بهتازگی، درباره این موضوع که معیارهای غیرمالی برطرف کننده نواقص معیارهای مالی ارزیابی عملکرد هستند اتفاق نظر وجود دارد. بنابراین، معیارهای غیرمالی زمانی اثر بخش خواهند بود که نسبت به معیارهای مالی دارای اثرات متفاوتی باشند و این اثرات نسبت به معیارهای مالی، از درجه اهمیت بالایی برخوردار باشند. در این پژوهش که از نوع توصیفی از شاخه پیمایشی است، فرض می شود استفاده از معیارهای ارزیابی عملکرد بر رضایت شغلی کارکنان با نقش میانجی اعتماد سازمانی تأثیر می گذارد. این تأثیر زمانی به وجود می آید که کارکنان به مطلوبیت رویه های ارزیابی عملکرد و صداقت رؤسا اعتقاد داشته باشند. برمبنای 121 نمونه انتخابی به روش تصادفی ساده از کارکنان ریاست معارف استان هرات، نتایج پژوهش مؤید این است که به کارگیری معیارهای مالی و غیرمالی ارزیابی عملکرد بر رضایت شغلی با نقش میانجی اعتماد سازمانی تأثیر می گذارد.

کلمات کلیدی:
معیار های مالی، معیار های غیرمالی، ارزیابی عملکرد، رضایت شغلی، اعتماد سازمانی.

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1144714/