Year: 1399
Publish place: TECTONICS، Vol: 3، Issue: 12
COI: JR_TECT-3-12_005
Language: PersianView: 148
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
زلزله مخربترین مخاطره زمینشناسی است که منجر به خسارات مالی و جانی گسترده میشود. تحلیل خطر زلزله ابزاری موثر برای پیشبینی و کاهش خطرات این پدیده است. در این تحقیق ارزیابی خطر زلزله در شهرستان ایذه تا شعاع 50 کیلومتری مدنظر قرار گرفته است. به این منظور شرایط زمینشناسی، گسلهای فعال و ابعاد و هندسه آنها و نیز تاریخچة لرزهخیزی منطقه مورد بررسی قرار گرفت. در این تحقیق تحلیل خطر زلزله با بکارگیری رویکرد احتمالاتی صورت پذیرفته است. پارامترهای جنبش نیرومند زمین (بزرگی و بیشینه شتاب) برای دوره بازگشت 5 تا 200 سال و با احتمال وقوع 10، 37 و 64 درصد تعیین شد. نتایج این تحقیق حاکی از آن است که بیشینه بزرگی زلزله مبنای طرح (DBE) برای دوره های بازگشت 5 تا 200 سال در این منطقه بترتیب بین 79/4 تا58/6 ریشتر متغیر است. همچنین، این مقادیر برای بیشینة بزرگی قابل انتظار (MCE) از 89/5 تا 69/7 ریشتر تغییر میکند. نتایج حاصل از رابطه میرایی کمبل نشان میدهد که بیشینه شتابهای قابل انتظار و مبنای طرح برای شهر ایذه بترتیب 25/0 و g 48/0 است. همچنین، نقشههای پهنهبندی خطر زلزله منطقه مطالعاتی برحسب شتاب در احتمال 10 و 64 درصد برای دوره 50 ساله تهیه گردید و به کلاسهای با خطر کم، متوسط، زیاد و خیلی زیاد تقسیمبندی شدند. این نقشههای خطر نشان میدهند که برای احتمال وقوع 10 و 64 درصد بترتیب 54/55 و 13/43 درصد از منطقه در محدوده با خطر زیاد و خیلی زیاد قرار میگیرد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is JR_TECT-3-12_005. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1146158/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:موسوی، سید ساجدین و سامانی، بابک و منشدی مهادری، مریم،1399،تحلیل خطر زلزله در شهرستان ایذه، استان خوزستان،https://civilica.com/doc/1146158
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.