Year: 1399
COI: AIRAFT01_151
Language: PersianView: 72
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در این مقاله روند بازار گیربکس هاي اتوماتیک، در ایران و جهان ارزیابی و همچنین مزایا و معایب گیربکس هاي اتوماتیک نسبت به یکدیگر بررسی می گردد و با توجه به نیاز مشتریان و انتظارات آن ها از خودروهاي مدرن، متناسب با هر منطقه، فرهنگ و سطح اقتصادي جامعه، گیربکس اتوماتیک مناسب پیش بینی می گردد. گیربکس هاي AMT و DCT با توجه به بازدهی بالاو تشابه زیادي که با گیربکس هاي دستی دارند داراي پتانسیل بالاتري در زمینه تولید و سرمایه گذاري نسبت به باقی گیربکس هاي اتوماتیک در داخل کشور هستند. در ادامه همچنین به مقایسه سرمایه گذاري براي تولید گیربکس هاي مختلف پرداخته میشود و چالش هاي سرمایه گذاري در ایران بررسی میگردد.
Keywords:
روند تکنولوژی ، گیربکس های دستی اتوماتیک شده1، گیربکس های دو کلاچه2، گیربکس های اتوماتیک3، سیستم انتقال قدرت متغیر پیوسته4
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1146919/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:یوسفی، محمدرضا و آریان فرد، میلاد،1399،بررسی روند تکنولوژی های گیربکس های اتوماتیک در جهان و انتخاب مناسب ترین گیربکس برای توسعه در ایران،اولین کنفرانس پیشرفت های اخیر و روندهای آینده در صنعت خودرو،تهران،،،https://civilica.com/doc/1146919
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، یوسفی، محمدرضا؛ میلاد آریان فرد)
برای بار دوم به بعد: (1399، یوسفی؛ آریان فرد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
New Papers
- Introducing a New Weight-Based Heuristic Clustering Method in Mobile Ad-Hoc Networks
- An efficient percolation-based method for influence maximization problem
- Coverage Optimization mechanism in Wireless Sensor Networks using Learning Automata and Greedy Algorithm
- A Greedy Routing Protocol for Improving Service Quality in Vehicular ad hoc Networks
- Co-authorship networks in the Data Governance research based on Web of Science between 2001-2020
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.