Year: 1398
COI: MRME01_053
Language: PersianView: 71
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
Authors
Abstract:
ارتز ابزاری برای کمک به افراد با ناتوانی حرکتی می باشد. ارتز های دست همانند بریس شناخته می شوند که وظیفه ی پشتیبانی و کمک به محدودیت های عملکردی را دارند. با توجه به نتایج جمع بندی شده، ارتزهای دست با بهبود برخی پارامترهای حرکتی نقص در سیستم تولید نیرو را به همراه دارند. ارتزهای تقابلی و فعال موجود برای توانبخشی کف دست و انگشتان بیماران مبتلا به فلج ناحیه ی کف دست همگی برای ایجاد حرکت و تامین توان مورد نیاز از موتورهای الکتریکی و یا سیستم های هیدرولیکی و نیوماتیکی بهره می گیرند که همگی نیازمند منبع تغذیه مانند باطری و یا تجهیزات تامین فشار مانند مخزن هوای فشرده و یا پمپ تامین فشار هستند که علاوه بر تامین هزینه های زیاد به بیمار ادوات و لوازم اضافی را علاوه بر خود ارتز نیاز دارد که موجب رنجش بیمار و تحمیل بارهای اضافه به او می شود. به همین خاطر در طراحی ارتز رایانه ای توسط نرم افزار کتیا سعی بر آن خواهد شد که توان لازم برای حرکت انگشتان دست را از حرکت سایر بخشهای دست تامین گردد. هم چنین به مقدار نیروی تولیدی از مچ دست، کنترل نیرو، محل استفاده، کشیدگی مفاصل، زاویهی جابجایی، کنترل و تحرک پنج انگشت، گرفتن اجسام سبک و سنگین شده است. در نهایت این ارتز کمک شایانی به افزایش توانایی حرکت در انگشتان دست افراد با ضعف عضلانی و یا عضلات فلج شده می کند. قابلیت خاص این طراحی، شباهت اندامی و طراحی مکانیکی و عملکردی بسیار زیاد آن به دست انسان می باشد و امتیاز دیگر در این طراحی حرکت عادی و نرم انگشتان است
Keywords:
سیستم تولید نیرو، طراحی بهینه ارتز، مچ دست، ضعف عضلانی
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1151276/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بابایی، زهرا و میرطلایی، سید حسن،1398،به کارگیری عضلات مچ دست در طراحی بهینه ارتز و بازتوانی انگشتان دست،اولین کنفرانس ملی پژوهشهای نوین در مهندسی پزشکی،دزفول،،،https://civilica.com/doc/1151276
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، بابایی، زهرا؛ سید حسن میرطلایی)
برای بار دوم به بعد: (1398، بابایی؛ میرطلایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- Introducing a New Weight-Based Heuristic Clustering Method in Mobile Ad-Hoc Networks
- An efficient percolation-based method for influence maximization problem
- Coverage Optimization mechanism in Wireless Sensor Networks using Learning Automata and Greedy Algorithm
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.