Year: 1399
COI: TGCE05_058
Language: PersianView: 165
This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
به دلیل میزان اهمیتی که صنعت گردشگری در پویایی اقتصادی و دیگر بخش های هر جامعه ای می تواند داشته باشد، ترویج و ترغیب به استفاده از تکنولوژی هایی که با وجود آن ها بتوان عملکرد و توانایی های صنعت گردشگری را هموار نمود، از میزان اهمیتی قابل توجهی برخوردار است. یکی از این تکنولوژی ها، اینترنت و فعالیت بر اساس دیجیتال مارکتینگ است. توسعه ی IT بر بخش های گوناگون کسب و کار و زندگی روزمره انسان امروزی تاثیری به سزا داشته است و زمینه تحول، دگرگونی و سرعت بخشیدن به امورات را با ایجاد بسترهای یکپارچه فراهم آورده است. صنعت گردشگری به عنوان یکی از کسب و کارهای منفعت زا ومهم دنیا در سال های 2010 به بعد تجربه ها و تغییرات جدیدی را به خود دیده است و با تغییراتی اساسی و قابل توجه بر آن بوده است تا گام های مهمی را برای تطبیق خود با فناوری نوین بردارد. به صرفه تری تبلیغات در حال حاضر برای کسب و کار های کوچک استفاده از تکنیک های بازاریابی الکترونیک است. انتخاب ابزارهای مناسب بازاریابی بهتری روش برای توسعه مقاصد گردشگری است. بازاریابی نیز به عنوان علمی عملیاتی و پویا خود را همگاه و همسو با فناوری های اطلاعاتی توسعه داده است. تاثیر اینترنت، ابزار بازاریابی کارا در صنعت گردشگری به طور گسترده ای پذیرفته شده است. بطوری کشه می توان گفت تجارت اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ می توانند تغییر و تحولی غیر قابل تصور در گردشگری ایجاد نماید. با این وجود، رفتار مشتریان در برخورد با این نوع از تبلیغات و بازاریابی ، مسئله ای چالش برانگیز است. در این مقاله ما به بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری می پردازیم.
Keywords:
گردشگری، فناوری اطلاعات، بازاریابی، دیجیتال ماکتینگ، بازاریابی اینترنتی
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1151481/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رضاییان، هما،1399،بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری،پنجمین همایش بین المللی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پاک،همدان،،،https://civilica.com/doc/1151481
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، رضاییان، هما؛ )
برای بار دوم به بعد: (1399، رضاییان؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
New Papers
- تحلیل چالش های توسعه گردشگری در مقاصد روستایی؛ مورد پژوهی: روستاهای دهستان کوهمره سرخی شهرستان شیراز
- جداسازی و شناسایی میکروسکوپی آمیب های آزادزی بالقوه پاتوژن در نمونه های خاک و آب پارک های تفریحی استان گیلان
- مطالعه خاک پارک های تفریحی استان گیلان از نظر وجود آمیب اکانتامبا به روش مولکولی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.