شناسایی موانع تلفیق فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) در برنامه درسی کشور ایران (ارائه یک الگو)

Publish Year: 1399
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 618

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NERA05_041

تاریخ نمایه سازی: 25 بهمن 1399

Abstract:

اگرچه نتایج پژوهش های متعدد در خصوص تلفیق فاوا در برنامه درسی، اثرات مثبت این امر را آشکار ساخته و نظامهای آموزشی کشورهای مختلف، در حال حرکت به این سمت هستند؛ بااین وجود عوامل متعددی وجود دارند که فرآیند تلفیق فاوا در برنامه درسی را تحت تأثیر قرار داده و از تحقق این مهم جلوگیری میکنند. در همین راستاهدف از پژوهش حاضر، شناسایی موانع تلفیق فاوا در برنامه درسی کشور ایران و ارائه الگویی جامع ومانع در این زمینه میباشد. این پژوهش ازلحاظ ماهیت و هدف، کاربردی و ازلحاظ روش تحقیق از نوع توصیفی – تحلیلی است که اطلاعات آن از طریق بررسی کتب، مقالات و پایان نامه های معتبر، جمع آوری شده است. در این نوشتار، ضمن بیان اهمیت و ضرورت تلفیق فاوا در برنامه درسی، به مهمترین موانع پیش روی آموزش وپرورش کشور ایران در این زمینه، اشاره شده است. در پایان، کلیه عوامل مؤثر بر جلوگیری از تلفیق فاوا در برنامه درسی، تحت الگویی جامع ومانع، سازماندهی شده اند. یافته ها حاکی از آن است که مانع انسانی، مانع سازمانی و مانع زیرساختی، شاخه های اصلی تأثیرگذار بر عدم تلفیق فاوا در برنامه درسی هستند که هریک زیرمجموعه های متعددی دارند.

Keywords:

فناوری اطلاعات و ارتباطات , (فاوا) , تلفیق فاوا , برنامه درسی , الگو

Authors

امین رضوانی

آموزگار رسمی آموزش و پرورش، اصفهان، ایران. دانشجو دکتری تخصصی برنامه ریزی درسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه؛ عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد خمینیشهر، اصفهان، ایران، کارشناسی ارشد مشاوره.

فریدون پریش

نیروی رسمی آموزش و پرورش، اصفهان، ایران. دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی، دانشگاه اصفهان، ایران.

میثم پریش

نیروی رسمی آموزش و پرورش، اصفهان، ایران.مدرس فناوری اطلاعات و ارتباطات، دانشگاه فرهنگیان، دانشجو دکتری دانشگاه پیام نور (تهران شرق).