بررسی اثر تلفات اشباع اینورتر بر راندمان نیروگاههای فتوولتائیک
Publish place: Journal of Iranian Association of Electrical and Electronics Engineers، Vol: 17، Issue: 2
Publish Year: 1399
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 298
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JIAE-17-2_005
تاریخ نمایه سازی: 3 اسفند 1399
Abstract:
اینورتر یکی از اجزای اصلی نیروگاههای فتوولتائیک میباشد. از آنجایی که توان خروجی نیروگاه با عملکرد اینورتر رابطهی مستقیم دارد، تلفات اینورتر در تولید و بهرهوری نیروگاه بسیار تاثیرگذار است. اینورتر دارای تلفات متعددی بوده که مهمترین آنها تلفات اشباع اینورتر و تلفات راندمان اینورتر میباشد. از جمله عوامل اثرگذار بر تلفات اشباع و راندمان اینورتر میتوان به ارتفاع از سطح دریا، دمای محیط، میزان توان DC ورودی، سرعت باد، چگالی هوا، تشعشع و ... اشاره داشت. به دلیل پتانسیل تابشی بالا، گستردگی مساحت و وجود تنوع اقلیمی زیاد استان کرمان، در این مقاله این استان به عنوان یکی از مناطق مستعد جهت نصب نیروگاههای فتوولتائیک انتخاب شده و تاثیر عوامل محیطی بر تلفات اشباع و راندمان اینورتر در مناطق مختلف آن شبیهسازی شده است. در شبیهسازی تأثیر عوامل متعددی ازجمله سرعت باد، تشعشع، ارتفاع از سطح دریا، دمای محیط، تلفات اجزای مختلف نیروگاه، مصرف برق اینورتر در طول عملیات، مصرف برق اینورتر در شب، تلفات سایه، گردوغبار، تلفات ناشی از ماژول فتوولتائیک، تلفات ناشی از عدم هماهنگی ماژولها و تلفات سیمکشی AC در نظر گرفتهشده است. همچنین تأثیر میزان ضریب نسبت تبدیل DC به AC اینورتر بر تلفات اشباع اینورتر، توان تولیدی نیروگاه و ضریب ظرفیت نیروگاه بررسیشده است.
Keywords:
Radiation , Inverter power clipping losses , Inverter efficiency losses , DC to AC ratio , Photovoltaic power plant , تشعشع , تلفات اشباع اینورتر , تلفات راندمان اینورتر , نسبت تبدیل DC به AC , نیروگاه فتوولتائیک
Authors
عدنان رجائیان
Department of Electrical and Computer Engineering, Graduate University of Advanced Technology, Kerman, Iran
روح الامین زینلی داورانی
Department of Electrical and Computer Engineering, Graduate University of Advanced Technology, Kerman, Iran
عرفان رجائیان
Department of Electrical and Computer Engineering, Graduate University of Advanced Technology, Kerman, Iran
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :