مدل جدید دوسطحه و چندهدفه برای تسویه بازار در حضور تولیدکنندگان استراتژیک با استفاده از الگوی محدودیت اپسیلون توسعهیافته
Publish place: Journal of Iranian Association of Electrical and Electronics Engineers، Vol: 17، Issue: 2
Publish Year: 1399
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 298
This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JIAE-17-2_014
تاریخ نمایه سازی: 3 اسفند 1399
Abstract:
در این مقاله یک روش جدید برای پیشنهاددهی بهینه واحدهای استراتژیک در بازار انرژی روزبعد و فرایند تسویه بازار ارائه شدهاست. این روش، برنامهریزی چندهدفه واحدهای استراتژیک را بیان میدارد که به دنبال بیشنیهکردن سود خود در کنار رقبا و کمینهکردن آلایندگی میباشند برای دستیابی به این هدف یک مدل بهینهسازی دوسطحه ریاضی با محدودیتهای تعادلی ارائه شدهاست. سطح اول بیشینهسازی سود واحدهای استراتژیک و سطح دوم بیشینهسازی سطح رفاهاجتماعی را دربر میگیرد، مدل دوسطحه با استفاده از تئوری دوگانگی و شرایط بهینگی کروش-کاهن-تاکر (KKT) به یک مدل برنامهریزی خطی مختلط عددصحیح تبدیل شدهاست. هدف دیگر این است که مساله دوسطحه حاضر، بهصورت دوهدفه با استفاده از روش محدودیت اپسیلون توسعهیافته در جهت بیشینهسازی سود مدل خطیشده و کاهش آلایندگی واحدهای استراتژیک نیز حل گردد. نهایتا با استفاده از روش تصمیمگیری فازی بهترین پاسخ انتخاب گردیدهاست. جهت مدلکردن ساختار شبکه از روش فاکتور توزیع انتقال توان (PTDF) بهره برده شدهاست.
Keywords:
Bi-level model , multi-objective model , augmented epsilon constraint method , strategic bidding. , مدل دوسطحه , مدل چندهدفه , روش محدودیت اپسیلون توسعهیافته , پیشنهاددهی استراتژیک.
Authors
مرتضی شفیع خانی
Department of electrical engineering, Pardis Branch, Islamic Azad University, Pardis, Iran
محسن حسامی
Department of electrical engineering, Pardis Branch, Islamic Azad University, Pardis, Iran
امید همایی
Iran University of Science and Technology
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :