Year: 1399
Publish place: Civil & Project Journal، Vol: 2، Issue: 9
COI: JR_CIPR-2-9_001
Language: PersianView: 19
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
یکی از مسائل مهم و اساسی که امروزه با توجه به اهمیت آن همواره مهندسین عمران به آن میپردازند، بررسی عملکرد و رفتار سازه ها تحت شرایط مختلف است. عالوه بر این در بسیاری از موارد، ساختمانها بطور جداگانه و بدون در نظر گرفتن اثر دیگر المانها ازجمله پی و خاک زیر سازه ها مورد تحلیل و طراحی قرار میگیرند که این امر در بسیاری از موارد ایجاد خطرات جبران ناپذیری مینماید؛ از اینرو بررسی و ارزیابی اثر اندرکنش خاک-سازه بر عملکرد و طراحی ساختمانها به منظور مدیریت هزینه و زمان پروژه های عمرانی ضرورت پیدا میکند. در این تحقیق، عملکرد سازه های فولادی با مهاربند همگرا 5، 10 و 15 طبقه با در نظر گرفتن اندرکنش خاک سازه در سه حالت خاک مختلف با استفاه از تحلیل دینامیکی غیرخطی تاریخچه زمانی تحت 3 زلزله نزدیک به گسل انجام شده است. نتایج نشان می دهد که لحاظ نمودن اندرکنش خاک و سازه باعث افزایش دقت پاسخ های سازه ای می شود.
Keywords:
سازه فولادی, مهاربند همگرا, اندرکنش خاک و سازه, زلزله نزدیک به گسل
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1158183/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اکبری، پویا و صابری، وحید و صابری، حمید و اسلامی، فائزه و صادقی، عباسعلی،1399،مطالعه رفتار لرزهای سازههای فولادی دارای مهاربند همگرا با در نظر گرفتن اندرکنش خاک-سازه،،،،،https://civilica.com/doc/1158183
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، اکبری، پویا؛ وحید صابری و حمید صابری و فائزه اسلامی و عباسعلی صادقی)
برای بار دوم به بعد: (1399، اکبری؛ صابری و صابری و اسلامی و صادقی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.