کاربرد فناوری اطلاعات در جهت بهبود عملکرد پرستاران

Publish Year: 1399
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 452

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

THPC03_068

تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1399

Abstract:

با توجه به اینکه بیشترین در صد کادر درمان از پر ستاران ت شکیل شده ا ست و نیز ف شار و حجم کاری بالای وارده به آنها، احتمال رخداد خطا در عملکرد آنها افزایش می یابدو در نتیجه ی آن هر ســاله تعداد زیادی ازمراجعه کنندگان به مراکز خدماتی و درمانی دچار آســیب هایی میشــوند. با اســتفاده از فناوری اطلاعات و کاربردهای فراوان آن میتوان بسیاری از هجمه های وارده به پرستاران را کاهش داد. از این رو پژوهشگران درصدد برآمدند تا برای بهبود عملکرد پرستاران در مراکز مراقبتی و درمانی مقالات موجود و مرتبط با فناوری اطلاعات در این زمینه را مطالعه مورد بررسی قرار دهند. روش کار:هاین پژوهش کاربردی با روش مروری اســت که در نوامبر 2020 انجام شــده اســت. این پژوهش ابتدا با جســتجوی کلید واژه های Reduce، treatment، nurse، error بدون محدودیت و نیز کلید واژه های Information technology، nurse، reduce، error، mortality با ایجاد محدودیتهای associated data و randomized controlled trial و رده ســنی بالای 18 ســال و محدودیت زمانی 2019 و 2020 در موتور جستجوی Pubmed انجام شد. ابتدا مقالات با عنوانهای مرتبط انتخاب سپس خلا صه مقالات مطالعه شده و در نهایت اطلاعات موجود در کلیه مقالات مرتبط مطالعه، استخراج و در چک لیست وارد شدند.یافته ها: از میان 48 مقاله یافت شــده 7 عدد از آنها برای این مطالعه انتخاب شــدند. در این میان 75% مقالات بعد از ســال 2017، 37/5% مقالات در قاره آمریکا، 25% در آسیا و 25% در اروپا منتشر شدند. 75% پژوهشها در محیط بیمارستان انجام شدند. تعداد کل نمونه ها بیش از 1390 نفر است. در %40 از داده ها به افزایش ایمنی و کاهش مرگ و میر در بیماران ا شاره شده ا ست. از دیگر مزایای کاربرد فناوری اطلاعات به افزایش حریم خصو صی و محرمانه بودن اطلاعات دارویی و درمانی بیماران ا شاره شده ا ست.در ٪25 مقالات به افزایش قدرت یادگیری افراد با تاکید بر عدم امکان جایگزینی کامل آن به جای مدل های آموزشی اشاره شده است.نتیجه گیری: کمبود نیروهای فعلی فعال در مراکز درمانی را با استفاده از فناوری اطلاعات میتوان رفع نمود. ا ستفاده از آن میتواند سبب صرفه جویی در کار پرستاران نیز شود که منجر به کاهش خطاهای انسانی و افزایش ایمنی بیماران و به دنبال آن کاهش مرگ و میر افراد میشود.

Authors

کیمیا اسدی

دانشجوی کارشناسی پرستاری، کمیته تحقیقات دانشجویی، گروه پرستاری، دانشکده پرستاری و مامایی، دانشگاه علوم پزشکی لرستان، خرم آباد، ایران.

مائده فعال

دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعات سلامت، گروه فناوری اطلاعات سلامت، دانشکده علوم پزشکی آبادان، آبادان، ایران.

فاطمه خطابی رودی

دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعات سلامت، کمیته تحقیقات دانشجویی، دانشکده پیراپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، تربت حیدریه، ایران.

حدیث سیف اله زاده

دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعات سلامت، کمیته تحقیقات دانشجویی، دانشگاه علوم پزشکی آبادان، آبادان، ایران.