برای دریافت فایل این Report ابتدا در پایگاه سیویلیکا عضو شوید. جهت عضویت اینجا را کلیک نمایید
Authors
Abstract:
گرچه حرکت به سمت تدوین الگوی پیشرفت بومی، بیانگر بلوغ و خودآگاهی نظری نظام سیاستگذاری محسوب می شود و ازاین رو انتشار سند پایه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را باید
به فال نیک گرفت، اما بخش تدابیر سند الگوی پایه اسلامی ایرانی پیشرفت، از جهت رویکردی که به حل مسائل کشور دارد و پارادایم حاکم بر آن، به شدت مورد نقد است. این گزارش ضمن اشاره به نقاط قوت سند الگوی پایه، به بیان هشت نقد پارادایمی مستتر در بخش تدابیر این سند می پردازد که پیشنهاد می شود در مراحل اصلاح و تکمیل سند، این ایرادات پارادایمی مورد توجه جدی قرار گیرد. سرفصل نقدها به بخش تدابیر عبارتند از: نادیده انگاشتن مسئله تزاحم ها در سیاستگذاری، فهم ناصحیح از «تدابیر» و غفلت از چگونگی ها، بی توجهی به پایبند نبودن شیوه کنونی سیاستگذاری کشور به «هر» الگو، حرکت از حال به آینده به جای حرکت از آینده به اکنون، غفلت از تجارب گذشته سیاستگذاری در جمهوری اسلامی، نادیده گرفتن نقش بوروکراسی و نظام انگیزشی بوروکرات ها، مسئله وابستگی به مسیر طی شده و دوره گذار و در نهایت غفلت از پویایی های الگو یعنی نظام پایش، اصلاح و ضمانت اجرای الگو. بر اساس فراخوان رهبر معظم انقلاب درباره بررسی و اظهارنظر کارشناسان و قوای سه گانه و همچنین مهلت دوساله مقرر در متن معظمله، پیشنهاد میشود به دلیل ضعف های جدی در بخش افق و تدابیر، مرکز الگو مکلف شود در سه بخش ساختاری، رویه ای و محتوایی مبتنی بر بازخورد قوای سه گانه و کارشناسان ظرف یکسال، نسبت به اصلاح و بازنویسی سند (به همراه شاخصها و تقسیم کار ملی سند) اقدام نماید و در سال دوم مجلس شورای اسلامی در کنار سایر قوا، به تدقیق نقش قانونگذاری و نظارتی خود در پیشبرد سند الگو بپردازد.
Report COI Code
This Report COI Code is . Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1159339/
طرحهای پژوهشی و مطالعاتی کشور
Research Info Management
New Papers
- Congenital collapse in Shepard s Buried child
- Benefit of poetry to education
- خسارت تنبیهی در فقه امامیه
- STRUCTURAL MODELING OF AN INTEREST-BASED EDUCATINAL SYSTEM IN PRE-SCHOOL
- چالش ها و موانع گسترش دموکراسی در خاورمیانه؛ از منظر نظریه سازه انگاری
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.