Year: 1399
COI: PDCONF07_140
Language: PersianView: 158
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امروزه برای برنامه ریزی های مدیریتی و مطالعات اکولوژیکی به ویژه در جوامع گیاه ی، شناخت نحوه پراکنش افـراد جامعـه از اهمیـت بالایی برخوردار است و بدون اطلاعات مکانی و الگوی پراکنش افراد در جوامع انجام هر گونه فعالیت موثری عملأ امکان پذیر نخواهـد بود. در این مطالعه به بررسی الگوی پراکنش گونه های درختی و درختچه ای و همچنین شناسایی پوشش گیـاه ی علفـی در منطقـه ی حفاظت شده ی قلارنگ استان ایلام پرداخته شد. به این منظور یک منطقه با وسعت 1200 هکتار مورد بررسی و ارزیـ ابی قـرار گرفـت. بعد از ته یه نقشه و مشخص نمودن محدوده مطالعه و محاسبه ی تعداد قطعات نمونه و شـبکه ی آمـاربرداری کـه بـه صـورت تصـادفی سیستماتیک بود، تعداد 30 قطعه نمونه در یک شبکه ی 100*150 متری و با مساحت 20*20 برداشت شد. در هر پلات پارامترهای کمی و کیفی (تعداد، قطر، قطر تاج، ارتفاع، شادابی، سلامت) برای گونه های درختی برداشت شد و همچنین در هر پلات دو کوادرات 1 1 * متر در گوشه های قطعه نمونه برداشت و پوشش علفی مورد بررسی قرار گرفت. پس از جمع آوری داده ها با استفاده از شاخصهای نسبت واریانس به میانگین، موری سیتا، ضریب کای اسکور و شاخص استاندارد موری سیتا، الگوی پراکنش را برای گونـه هـای چـوبی منطقه که شامل بلوط، بنه، کیکم و زالزالک بود محاسبه شد. طبق این شاخصها الگوی پراکنش، برای گونه های بلوط و بنه در هر یک از این شاخصها الگوی کپه ای و برای کیکم و زالزالک الگوی پراکنش تصادفی تعیین شد. از نتایج حاصله میتوان این گونـه اسـتنباط کرد که تعیین ضرایب و محاسبه ی شاخصها در یک جامعه ی گیاه ی میتواند اطلاعات نسبتأ دقیقی را از جمعیت و تراکم افراد آن در اختیار محقق قرار دهد تا با استفاده از این اطلاعات، تصمیمات درستی را اتخاذ نمایید. لذا میتوان این پیشنهاد را داد که برای منـاطق مختلف از شاخصهای گوناگونی استفاده و دقیق ترین آن را معرفی و مورد استفاده قرار داد از دیگر شاخصهای تعیین الگوی پـراکنش میتوان شاخص جانسون و زایمر، ابرهارت، هاپکینز و هینز را پیشنهاد داد.
Keywords:
الگوی پراکنش مکانی , شاخص نسبت واریانس به میانگین , موریسیتا , استاندارد موریسیتا , منطقه ی حفاظت شده ی قلارنگ
Paper COI Code
This Paper COI Code is PDCONF07_140. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1159478/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:رحیم زاده، قدرت و رفیعی، سیده فاطمه،1399،بررسی الگوی پراکنش مکانی درختان شاخص منطقه حفاظت شده قلارنگ استان ایلام،The 7th Scientific Congress on the Development and Promotion of Architecture and Urbanism in Iran،Tehran،https://civilica.com/doc/1159478
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
New Papers
- بررسی ویژگیهای مورفولوژیکی ژنوتیپ های گیاه کینوا کشت شده در گلدان
- غنی سازی اسنک اکسترود شده بر پایه برنج شکسته با استفاده از سبوس جو دوسر
- میزان شیوع و آلودگی سالمونلا تایفی موریوم در شیر گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به روش PCR MULTIPLEX سال ۱۴۰۰
- مروری برتاثیرانواع نگهدارنده های طبیعی بر مدت ماندگاری کیک از نظر شمارش بارمیکروبی
- روش های استخراج ترکیبات زیست فعال از ریزجلبکها
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.