با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امروزه موضوع پایداری و توسعه پایدار در تمام جنبه های آن یعنی وجوه اجتماعی، زیست محیطی، و اقتصادی مورد توجه قرار گرفته است. در این میان پایداری زیست محیطی جایگاهی مهمتر یافته است. سبب این امر نیز بحران های زیست محیطی در دنیای پس از انقلاب صنعتی است، که جهان را به سوی نابودی سوق می دهد. توجه به موضوع پایداری در رشته های معماری و شهرسازی لزوم بیشتری دارد؛ چرا که بخش اعظم مصرف انرژی در این بخش صورت می گیرد. بنابراین با رعایت اصول پایداری در ساخت و سازها می توان گام بزرگی به سمت کاهش مصرف سوخت های فسیلی و به تبع آن کاهش انتشار گازهای گلخانه ای برداشت. یکی از مصادیق قابل توجه در مصرف انرژی ساختمان های بلند است. این ساختمان ها مقدار زیادی منابع و مصالح صرف خود می کنند؛ مقدار عظیمی زباله تولید و وارد محیط می کنند و اغلب به مثابه ساختمان های غیر پایدار قلمداد می شوند. با این حال این امکان وجود دارد که با رعایت برخی اصول و ملاحظات از جمله شناخت کامل اقلیم منطقه و ظرفیت های آن، طراحی ساختار کلی براساس نگرش اقلیمی، طراحی و اجرای هماهنگ سامانه های ایستا و غیرفعال انرژی و اجزای مرتبط با آنها، و کاربرد فناوری های خلاقانه جدید، این ساختمان ها نیز در زمره بناهای دوستدار محیط زیست آورده شود. در این نوشتار چگونگی و سازوکار رعایت اصول پایداری زیست محیطی در دو نمونه موردی توضیح داده شده است؛ ساختمان کانسیل هاوس 2 در ملبورن استرالیا و برج رودخانه مروارید در گوانگجوی چین. در این بناهای مدرن در کنار کاربرد خلاقانه سامانه های ایستا، فناوری های پیشرفته برای استفاده هرچه بیشتر از منابع تجدیدپذیر انرژی و کاهش مصرف سوخت های فسیلی و ایجاد محیطی مطلوب برای کاربران، به کار گرفته شده است.
Keywords:
پایداری زیست محیطی، توسعه پایدار، منابع تجدیدپذیر، ساختمان بلند
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1160648/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمد حسینی، پریسا و یوسفی تذکر، مسعود،1395،رعایت اصول پایداری زیست محیطی در ساختمان های بلند،اولین همایش بین المللی بازاندیشی توسعه پایدار،تبریز،،،https://civilica.com/doc/1160648
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، محمد حسینی، پریسا؛ مسعود یوسفی تذکر)
برای بار دوم به بعد: (1395، محمد حسینی؛ یوسفی تذکر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- تحصیل مال نامشروع و رویه قضایی آن
- مبارزه با چالش های فراروی دستاوردهای فرهنگی-تمدنی استان گیلان در پرتو آموزه های علوم جنایی؛ مطالعه موردی تمدن املش
- نقد کتاب گفتگوهایی در باب سیاست و توسعه
- رتبه بندی ساختار بازار رسانه های تصویری در ایران
- بررسی گرایش مخاطبان به شبکه های تلویزیونی داخلی (آزمون نظریه انتخاب کننده مصرف کننده)
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.